Fenerbahçe Beko'da Jasikevicius neye uğradığını şaşırdı! Canlı yayında...

Özgür Koç
09.05.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 09:37

Türk Hava Yolları EuroLeague play-off 5. maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanında AS Monaco'ya uzatmalara giden maçta 80-79 yenerek adını Final-Four'a yazdırdı. Maç sonu ise başantrenör Sarunas Jasikevicius'u sürpriz belkilyordu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'da Jasikevicius neye uğradığını şaşırdı! Canlı yayında...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague play-off 5. maçında Monaco ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçın normal süresi 70-70'lik eşitlikle geçilirken rakibini uzatmalarda 80-79'luk skorla deviren sarı lacivertliler, Final Four'a biletini aldı.

Fenerbahçe, 5 yıl sonra Final - Four'da

Son olarak Zeljko Obradovic yönetiminde 2018-2019 sezonunda EuroLeague Final Four'da boy gösteren Fenerbahçe 5 yıl sonra adını son dört takım arasına yazdırmış oldu.

Rakip Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u

Final Four'a yükselen Fenerbahçe'nin yarı final etabında rakibi Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos Aktor BC oldu.

Jasikevicius'a canlıl yayında sürpriz

Sarı-lacivertli basketbolcular ve Başantrenör Sarunas Jasikevicius büyük bir sevinç yaşadı. Hem parkede hem de soyunma odasında sevinç yumağı oluşturan Fenerbahçe Bekolu oyuncular, Sarunas Jasikevicius'e röportaj esnasında sürpriz yaptı. 

Röportaj sırasında ıslattılar

Başantrenör Sarunas Jasikevicius'un maç değerlendirmesi yaptığı esnada canlı yayına katılan sarı lacivertli basketbolcular, Litvanyalı koçu sularla ıslatarak tarihi zaferi çılgınca kutladı.

İşte o anlar:

 

"Berlin bekleyebilir. Önce eğlenmeliyiz"

Jasikevicius, karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Oyuncularını ve taraftarı tebrik eden Litvanyalı koç, "İnanılmaz bir seri oldu. Dördüncü maç hariç çok acayip geçti. Her maç son topa gitti. İnanılmaz. Genelde bir takım, maçların sonu gelmeden kazanır bazı maçları bu serilerde ama bizim seride sadece bir maçta oldu bu. Seride hep öne geçmeyi başardık. Seriyi bitirmek için büyük fırsatlar yakaladık ama yapamadık. Oyuncularımız, kazanmak için böyle bir efor gerektiğini anladı. Deplasmanda beşinci maçı oynuyoruz. En önemli şey, ortadaki topları almak. Maçın sonunda Monaco da Fenerbahçe de kazanabilirdi. Top, Fenerbahçe’nin tarafına düştü. Bu kadar basit. Berlin’i konuşacak zaman değil. Eğlenmemiz gerekiyor. Oyuncularımız sahaya yüreklerini ve ruhlarını koydu. Teknik ekip… Dediğimiz gibi, aşırı mutlu olmalıyız ve aşırı mutluyuz. Berlin bekleyebilir.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler