Antalyaspor Başkanı adını açıkladı, Tuncay Şanlı Sakaryaspor'dan istifa etti

Orhan Gülek
05.05.2024 - 19:56 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 22:09

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin teknik direktörler listesinde bulunan Tuncay Şanlı, 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'dan istifa etti.

Antalyaspor Başkanı adını açıkladı, Tuncay Şanlı Sakaryaspor'dan istifa etti

AJANSSPOR-HABER

Adı sık sık Antalyaspor ile anılan Tuncay Şanlı, 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'dan istifa ettiğini açıkladı.

İşte Sakaryaspor'un Tuncay Şanlı açıklaması

Konuyla ilgili Sakaryaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Teknik direktörümüz Tuncay Şanlı ile gerçekleştirilen karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Son hafta rakip derbide Kocaeli

Tuzlaspor'a 2-0 kaybeden Sakaryaspor, ligde 3. sırada yer alıyor. Sakaryaspor, ligin son haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Sinan Boztepe'den Tuncay Şanlı açıklaması gelmişti

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Başkanı Sinan Boztepe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşılamaması durumda, listelerinde bulunan 6-7 teknik direktörden birinin de Fenerbahçe'nin eski yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı olduğunu söylemişti.

Sakaryaspor, Tuzlaspor'a boyun eğmişti

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor’a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Bu sonucun ardından Tuzlaspor puanını 37'ye yükseltti. Sakaryaspor ise 57 puanda kaldı.

Tuncay Şanlı'nın Sakaryaspor karnesi

Ligin 5. haftasında teknik direktörlüğe getirilen Şanlı yönetiminde 29 maça çıkan Sakaryaspor, 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Yeni teknik direktörü Coşkun Demirbakan oldu

Tuncay Şanlı ile yollarını ayıran Sakaryaspor, teknik direktörlük görevine Coşkun Demirbakan’ın getirdiğini açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Coşkun Demirbakan ile anlaşmaya varmıştır. Hoş geldin Coşkun Demirbakan” ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler