Berlin derbisinde puanlar paylaşıldı

04.04.2021 - 23:51 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 23:53

Almanya Ligi'nde Union Berlin ile Hertha Berlin takımları karşılaştı. Berlin derbisinde takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Union Berlin-Hertha Berlin maçı kaç kaç bitti, golleri kimler attı? Maç sonucu ve detaylar...

Berlin derbisinde puanlar paylaşıldı

AJANSSPOR-HABER 

Almanya Ligi'nin (Bundesliga) 27. haftasında Union Berlin ile Hertha Berlin takımları karşılaştı. Derbide kazanan çıkmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Maçla ilgili detaylar haberde... 

Goller ilk yarıda geldi

Türkiye'nin sport ekranı S Sport 2'den ekranlara gelen karşılaşmanın 9. dakikasında Andrich Union Berlin'i 1-0 öne geçirdi. Maçta dakikalar 35. gösterdiğinde ise Lukebakio penaltıdan durumu 1-1'e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmadı.

Kruse 90 dakika oynadı

Mücadelede Max Kruse ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika oynadı. Hafta arasında bazı antrenmanları kaçırdığı gündeme gelen futbolcunun diş ağrısı sebebiyle çalışmalara katılmadığı ortaya çıkmıştı.

Karius yedekte

Öte yandan Loris Karius, 28 tarihinden bu yana ilk 11 yüzü göremiyor. Beşiktaş'ın eski kalecisi Karius, kadroda yer almasına karşın süre alamadı. Alınan bu sonucun ardından Union Berlin 39 puanla 7. sırada, Hertha Berlin ise 25 puanla 14. sırada yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler