Altay Bayındır'a kötü haber! İşte Manchester United'ın alternatifi

Akın Ungan
24.03.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 17:04

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, rotasyonda arkaya düştü. Manchester United'ın transfer hedefi belli oldu. Detaylar...

Altay Bayındır'a kötü haber! İşte Manchester United'ın alternatifi

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'a kötü haber geldi.

Lunin ManU'nun radarında

Manchester United'ın kaleci transferinde hedefi belli oldu. İngiliz kulüp Andre Onana ile forma rekabetine girmesi için Real Madrid'in genç file bekçisi Andriy Lunin'i listesine aldı.

İspanyol basınından Nacional’de yer alan haberde bu sezon sergilediği performans büyük bir hayal kırıklığı yaratan Onana’nın yerine kaleci baktığı belirtilen Kırmızı Şeytanlar’ın, bu transfer için Real Madrid’i ikna etmesi gerekiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe tarihi toplantıya gidiyor! 2 Nisan öncesi iki büyük zirve
Habere Git

Altay Bayındır'ın Manchester United'taki geleceği nasıl olacak?

Lunin’in muhtemel transferinin resmiyet kazanması halinde yaz transfer döneminde Manchester United’ın kadrosuna katılan milli kaleci Altay Bayındır’ın geleceğinin nasıl şekilleneceği de merakla bekleniyor. Altay bu transferin ardından 3'üncü kaleci konumuna gerileyebilir.

Altay Bayındır Manchester United kalesine 1 kez geçti

Manchester United kalesini 1 maçta koruyan Altay Bayındır, kalesinde 2 gol gördü. Manchester United, Altay Bayındır'ın görev yaptığı FA Cup maçında Newport County'yi 4-2 yendi.

Senin için hazırladığımız haberler