Altay'da Sinan Kaloğlu, Denizlispor yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
10.12.2022 - 19:18 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 19:28

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında deplasmanda A. Denizlispor’a 2-1 mağlup olan Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Altay'da Sinan Kaloğlu, Denizlispor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Boluspor'u 5-1 yenerek Play-Off hesapları yapmaya başlayan Altay, son sıradaki Altaş Denizlispor 'a son dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası  Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu açıklamalarda bulundu.

"Maalesef gol atamadık"

Çok fazla pozisyona girdiklerini ifade eden Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, “Her şey bizim istediğimiz gibi gidiyordu. Çok fazla pozisyonlarımızda vardı. Maalesef gol atamadık." dedi.

"Bizim dengemizi bozdu"

Maçta Zeki Yıldırım'ın sakatlanmasına değinen Kaloğlu, "Rakibin maçtaki durumunu gözeterek açığı bulmamız gerekiyordu. Zeki'nin sakatlanması bizim dengemizi bozdu." dedi.

"Her türlü zorluğa rağmen devam ediyoruz"

Futbolcuların iyi performans sergilediğini dile getiren Kaloğlu, "Tabi ki bu durum bizim için biraz dezavantaj oldu. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Her türlü zorluğa rağmen devam ediyoruz. " dedi.

"Takım üzgündü"

Göztepe maçında çıkan olaylar sonrası TFF tarafından hükmen yenilgi kararına atıfta bulunan Kaloğlu, "Maçtan öncede malum bazı kararlardan dolayı takım üzgündü. Onları karşılaşmaya hazırlamamız da kolay değildi. Sahada kalmak istiyoruz. " dedi.

"Ona rağmen çok iyi gidiyoruz"

İzmir ekibinin zor günler geçirdiğini ifade eden Kaloğlu, "Sezon başından beri çok zorluklar çekiyoruz. Ona rağmen çok iyi gidiyoruz." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Horoz evinde öttü!
Habere Git

"Kazanmayı sürdüreceğiz"

Altay'ın pes etmeyeceğini ve gelecek maçlara odaklanacaklarını dile getiren Kaloğlu, "Üzüldüğümüz bir maç oldu. Gelişmeye devam edip, kazanmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bu sonuçla Altay 21 puanda kalırken, Denizlispor ise 9 puana çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler