Anadolu Efes'te Ergin Ataman, Olympiakos maçı sonrası konuştu: "Kaldı 1"

Orhan Gülek
19.05.2022 - 21:15 | Son Güncellenme: 19.05.2022 - 21:25

EuroLeague Final Four'da Yunan devi Olympiakos'u devirerek final biletini kapan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Efes'te Ergin Ataman, Olympiakos maçı sonrası konuştu: "Kaldı 1"

AJANSSPOR - HABER

Son şampiyon Anadolu Efes, EuroLeague'de Final Four Yarı Finali’nde Yunan devi Olympiakos'u 77-74 devirerek final biletini aldı. Tarihi zaferin ardından başantrenörümüz Ergin Ataman açıklamalarda bulundu, mücadeleyi değerlendirdi.

"Harika bir maç çıkardılar"

İlk olarak Olympiakos'u mücadelesinden dolayı tebrik eden tecrübeli teknik adam, “Öncelikle yakın dostum Georgios Bartzokas’ı tebrik ediyorum. Onlar için tabii çok kötü. Bu şutun kazanan tarafında olmak her zaman daha iyi. Harika bir maç çıkardılar. Olympiakos kulübünü ve taraftarını çok tebrik ederim. Burada inanılmaz bir atmosfer yarattılar. Belki de 15.000’den fazla taraftar vardı. Çok iyi, çok güçlü bir takımlar. Hepsini tebrik ederim. dedi.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes, Mustafa Kemal'in askerleriyiz tezahüratıyla Euroleague finalinde!
Habere Git

"Kaldı 1" 

Çok mutlu olduklarını kaydeden tecrübeli coach "Maç, inanılmaz oldu. İniş çıkışlar yaşandı. Bence maça iyi başlamadık ama ikinci yarıda kontrolü ele geçirdik. 10-11 sayıya kadar farkı çıkardık ama yorulduk. Özellikle Shane Larkin, dizinde bir sorun yaşadı ve yoruldu. Keza Vasilije Micic de yoruldu. Çok sayıda şut kaçırdık, maçı koparabileceğimiz penetreleri kaçırdık. Olympiakos maça döndü. Neticede çok zor bir maç oldu ama üst üste şampiyonluğa kaldı 1" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler