Anadolu Efes, Vasilije Micic Giderse Yerine Tomas Satoransky'yi Transfer Etmeyi Düşünüyor

İsa Kethüda
22.05.2022 - 15:05 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 15:20

Basketbol transfer haberleri... Real Madrid'i THY Avrupa Ligi finalinde mağlup ederek üst üste 2. kez Avrupa şampiyon olan Anadolu Efes'te Vasilije Micic gelişmesi yaşanıyor.

Anadolu Efes, Vasilije Micic Giderse Yerine Tomas Satoransky'yi Transfer Etmeyi Düşünüyor

AJANSSPOR-HABER

2021-22 sezonu THY Avrupa Ligi Dörtlü Final-Four final mücadelesinde İspanya'nın Real Madrid takımını 58-57 mağlup ederek bu kupayı üst üste 2. kez kazanan Anadolu Efes'te Vasilije Micic gelişmesi yaşanıyor.

Efes'te transfer çalışmaları başladı

Turkish Airlines EuroLeague’de son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes, gelecek sezon için kadro yapılandırma çalışmalarına erkenden başladı.

Micic-Larkin

Vasilije Micic’i NBA’e kaptırma tehlikesi ile karşı karşıya olan temsilcimizde Shane Larkin ile sözleşme uzatma görüşmeleri devam ediyor fakat Anadolu Efes, transfer pazarını da taramaya devam ediyor.

Micic giderse Satoransky gelecek

Eurohoops kaynaklarının edindiği bilgiye göre Anadolu Efes‘in bu doğrultuda ilgilendiği oyunculardan biri de 2016-17 sezonundan bu yana NBA’de oynayan Tomas Satoransky.

Barça'nın da ilgisi var

Son olarak Washington Wizards forması giyen Çek oyuncuya Barcelona’nın da ilgisi bulunuyor fakat Satoransky, Micic veya Larkin’in ayrılığı hâlinde Anadolu Efes‘in transfer listesinde üst sıralarda yer alan isimlerden biri.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'dan maç sonu transfer müjdesi!
Habere Git

"NBA’e gidip maksimum kontrat imzalayabilecek olsaydım..."

Öte yandan, Shane Larkin Real Madrid maçı sonrası geleceğiyle ilgili net açıklamalarda bulundu. ABD'li yıldız, "NBA’e gidip maksimum kontrat imzalayabilecek olsaydım bile bu taraftarların önünde bu tutkuyla oynamayı, burada yaşadığım şeyleri deneyimlemeyi tercih ederdim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler