Ankaragücü, Youness Mokhtar ile anlaşma sağladı!

16.07.2018 - 20:25 | Son Güncellenme: 16.07.2018 - 23:25

Süper Lig'in yeni ekibi Ankaragücü'nde hücum hattına takviye geldi. 

Ajansspor'dan Salim Manav'ın elde ettiği bilgiye göre; Ankaragücü, daha önce Erzurumspor'un da gündemine gelen ve Mavi beyazlı takımla söz kesen sol kanat Youness Mokhtar ile anlaşma sağladı.

32 maçta, 8 ile 5 asist!

Hollanda Ligi ekiplerinden PEC Zwolle ile sözleşmesi sona eren ve bonservis sıkıntısı olmayan Mokhtar bu sezon çıktığı 32 maçta, 8 gol atıp, 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Resmi açıklama geldi!

Yaşanan gelişmelerin ardından Ankaragücü kulüpten yapılan açıklamada, MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'in de hazır bulunduğu imza töreninde, 27 yaşındaki Faslı futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Faslı futbolcu, yaptığı açıklamada, hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan başka teklifler de aldığını aktararak, "Ankaragücü'nün büyüklüğünü anlattılar. Başkentin en üst ligdeki tek takımı. Taraftarlarının ününü de duydum. Bir an önce takımıma katılmak ve taraftarlarımızın karşısında futbol oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Yiğiner de çok kaliteli bir isme imza attırdıklarını anlatarak, "Mokhtar hayırlı olsun. Ankaragücü emin adımlarla kadrosunu kurmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler