Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi

İsmail Keles
03.10.2023 - 12:10 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 14:10

Tolunay Kafkas ile yolları ayıran MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile anlaştı. Faruk Koca, Ajansspor'a verdiği özel demeçte, "Her konuda anlaştık. İmzalar atıldı. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi

SALİM MANAV - AJANSSPOR

MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile el sıkıştı. Tolunay Kafkas ile yolları ayıran Başkent ekibi, Başakşehir'le sözleşmesini fesheden Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirdi.  

Emre Belözoğlu'nun üçüncü takımı

Teknik adamlık kariyerine Fenerbahçe'yle başlayan Eme Belözoğlu, Başakşehir Futbol Kulübünde 2 yıl görev aldı. Bu sezonun 4. haftasında Başakşehir'den ayrılan Emre Belözoğlu, kariyerine MKE Ankaragücü'nde devam edecek.

Galatasaray maçı Tolunay Kafkas'ın sonu oldu

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan ve 7 haftada 6 puanda kalan sarı-lacivertlilerde, Galatasaray'a karşı alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Tolunay Kafkas'la yollar ayrıldı.

İlgini Çekebilir
MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas dönemi sona erdi
Habere Git

Sarı-Lacivertliler'in başına 23 Mart'ta geçen Tolunay Kafkas, başkent ekibiyle ilk maçına Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan'da Başakşehir karşısında çıktı. Kafkas'ın Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başında bulunduğu 21 maçta MKE Ankaragücü sadece 6 galibiyet alabildi.

Bu 21 maçta sarı-lacivertliler, 6 defa beraberlik ve 9 kez de yenilgi yaşadı.

Süper Lig'de 18 maçta 5 galibiyet

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de Kafkas döneminde 18 maçta 5 kez kazanabildi.

Sarı-lacivertliler 6 aylık süreçte Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

Senin için hazırladığımız haberler