Ankaragücüne özel konuklardan ziyaret

15.04.2015 - 11:11 | Son Güncellenme: 15.04.2015 - 11:11

İpek Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü işbirliği ile Beyaz Koza Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören otistik öğrenciler Ankaragücü'nü ziyaret ederek, antrenman öncesi futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldiler.

Baklava ikram ettiler
Beyaz Koza Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören otistik öğrenciler, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram edip, antrenman öncesi kısa bir süre de top oynadılar. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren özel misafirler, bir süre antrenmanı izledikten sonra, tesislerden ayrıldılar.

‘Otizim Farkındalık Ayında’ kendilerini ziyaret edip destek olunması nedeni ile kulübe iade-i ziyarette bulunmak istediklerini söyleyen Kurucu Temsilcisi Nesrin Bilkan,”Otizim ile ilgili farkındalık yaratmak için yaptığımız etkinliğe destek oldunuz. Bu anlamda Yönetim Kurulunuza ve oyuncularınıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Çocukların ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden teknik direktör Aykan Atik,”Ankaragücü olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine destek olduğumuzu, Özel Eğitim gören çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm oluşturmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyerek, ziyaret eden tüm öğrencilerle tek tek ilgilenerek teşekkür” etti.

Senin için hazırladığımız haberler