Arda Güler'e astronomik teklif! Arda Turan'ın rekorunu tarihe gömebilir

Özgür Koç
29.04.2024 - 15:59 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 16:14

Real Madrid formasıyla 3 gün önce Real Sociedad karşısında kariyerininde ilk kez bir LaLiga maçına ilk 11'de başlayan, attığı golle takımına galibiyeti getiren isim olan Arda Güler için astronomik bir transfer teklifi geldiği ileri sürüldü.

Arda Güler'e astronomik teklif! Arda Turan'ın rekorunu tarihe gömebilir

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de forma bulmakta zorlanan 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, LaLiga'nın 33. haftasında Real Real Madrid'in sahasında Real Sociedad'ı ağırladığı maçta sahaya ilk 11'de çıktı. 

İlk 11'de çıktı, golünü attı, maçın adamı seçildi

Kariyerinde ilk kez bir LaLiga maçına ilk 11'de başlayan Arda, 68 dakikada sahada kaldığı mücadelenin 29. dakikasında attığı golle Real Madrid'e galibiyeti getiren isim olmuştu. Genç yetenek attığı gol ve performansıyla maçın oyuncusu seçilmişti.

Ancelotti "gelecek yıl bizimle burada kalacak" dedi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti maç sonunda yaptığı açıklamada, daha önce hakkında kiralık olarak gönderilebileceğiyle ilgili iddialar ortaya atılan oyuncusuyla ilgili olarak, "Arda bir gol attı ve gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak. Arda'nın olağanüstü bir yeteneği var. Çok iyi çalıştı. Daha önceden de ilk 11'de oynayabilirdi çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyor ama çok genç ve yavaş yavaş baş aktör olarak sahneye çıkacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Arda Güler'e 50 milyon Euro'luk teklif iddiası

Arda Güler için Real Madrid'e Premier Lig'den dev bir teklif geldiği ileri sürüldü. Defensa Central'in haberine göre; Newcastle United, Arda Güler'i renklerine bağlamak için 50 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkardı.

Newcastle çok istiyor

Haberde; İngiliz ekibinin Arda'yı çok istediği ve onun üzerine bir gelecek planlaması yapmayı planladığı belirtilirken, Real Madrid'in bu teklife ne yanıt vereceğinin henüz belli olmadığı kaydedildi.

Arda Turan'ın rekorunu kırabilir

Bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 8 resmi maçta 2 gol kaydeden Arda Güler, transferin gerçekleşmesi durumunda Arda Turan'ın Atletico Madrid'den Barcelona'ya transferinde bonservisi için ödenen 34 milyon euro'luk rekorunu kırarak tarihte en fazla bonservis bedeli ödenen Türk futbolcu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler