Arda Güler'in Real Madrid ile çıkacağı ilk maç belli oldu!

İsa Kethüda
30.10.2023 - 14:56 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 16:20

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'den İspanya Ligi takımlarından Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, İspanyol devi ile çıkacağı ilk maç belli oldu.

Arda Güler'in Real Madrid ile çıkacağı ilk maç belli oldu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Real Madrid'de forma giyen ve sakatlığı nedeniyle henüz İspanyol deviyle ilk maçına çıkamayan Arda Güler ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arda Güler, Braga karşısında ilk maçına çıkacak

İspanyol basınından Edu Aguirre'nin haberine göre; milli futbolcu Arda Güler'in, Real Madrid ile Braga arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ilk maçına çıkacağı belirtildi. Ayrıca yıldız oyuncunun pazar günü oynayacak Rayo Vallecano maçının kadrosuna da dahil edilmesi bekleniyor.

Real Madrid'in teknik direktör Carlo Ancelotti, geçtiğimiz günlerde milli oyuncu Arda Güler'in durumunun iyiye gittiğini ve 10-15 gün içinde tam formuna kavuşacağını söylemişti.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu kovdu!
Habere Git

"Arda, her bölgede oynayabilen bir hücum oyuncusu"

Ancelotti, 18 yaşındaki futbolcunun uzun süreli sakatlığını atlatmasının ardından çalışmalarını sürdürdüğünü aktararak, "Arda'nın durumu oldukça iyiye gidiyor. Biraz kondisyon eksikliği var. Bana göre 10-15 gün içinde tam formuna kavuşacak. Arda, her bölgede oynayabilen bir hücum oyuncusu. 

"Herkes Arda için çok zaman harcıyor"

Oyun kurucu özelliğine sahip ama kanatlarda ya da diğer bölgelerde de oynayabilir. Herkes Arda için çok zaman harcıyor çünkü o çok genç. Real Madrid'de başarılı olmak için çok zamanı var. Arda hazır olmaya ve iyi işler yapmaya çok yakın" ifadelerini kullanmıştı.

Real Madrid - Braga maçı ne zaman?

Real Madrid ile Braga arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması 8 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Saat 23.00'te başlayacak mücadeleyi EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Süper Kupa kampanyası açıldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler