Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Arda Güler İle Görüştü

Akın Ungan
15.06.2023 - 10:11 | Son Güncellenme: 15.06.2023 - 10:34

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genç yıldız Arda Güler ve ailesiyle bir görüşme yaptı. Arda Güler ilk turda ikna edilemedi. İşte Koç'un Güler ailesine önerdiği teklif...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Arda Güler İle Görüştü

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Jorge Jesus'un ayrılığı nedeniyle yeni hoca arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, genç yıldız Arda Güler'in takımda kalması için görüşmelerine de devam etti.

Ali Koç, Arda Güler ve ailesiyle görüştü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gösterdiği performans ile birçok kulübün dikkatini çeken Arda Güler'in 1 yıl daha takımda kalması için oyuncu ve ailesiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Ali Koç'un Güler ailesine önerdiği teklif belli oldu.

Koç'tan Güler ailesine bir villa ve üç katı para teklifi

Ali Koç, Güler ailesine bir villa ve genç yıldızın kazandığı paranın 3 katı ücret teklif etti. Arda Güler ise yurt dışını istediğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, İtalyanlar'la yarışıyor! Hedef Orsolini
Habere Git

Arda Güler ilk görüşmede ikna olmadı

Arda Güler ve ailesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı ilk teklif karşısında ikna olmadı. Arda, kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söyledi. 18 yaşındaki yıldız futbolcu, Sarı-Lacivertli kulüp ile ilgili kararını bu hafta içi verecek.

Arda Güler'e üç ciddi teklif var

Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli futbolcular arasında yer alan Arda Güler, Avrupa kulüpleri tarafından takip ediliyor. Genç yıldıza üç farklı kulüpten ciddi teklif geldi. Fransız dev Paris Saint Germain, Hollandalı genç avcısı Ajax ve Portekiz'in köklü takımlarından Benfica, Arda Güler için teklifte bulundu.

17.5 milyon Euro'ya gidebiliyor

Ünlü Avrupa transfer gurusu Fabrizio Romano'nun kendisi hakkında "Türk cevheri" olarak bahsettiği Arda Güler, 17.5 milyon Euro karşılığında serbest kalabiliyor. Avrupa'nın önemli kulüplerinin ciddi şekilde ilgilendiği on numaranın geleceği hakkında vereceği kesin karar bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Jesus gitti, Serdar kaldı! Çubuklu için savaşacak
Habere Git

Annesinin Twitter paylaşımı dikkat çekti

Arda Güler'in annesi Serap Güler'in gece yaptığı duygusal paylaşım dikkat çekti. Serap Güler, kişisel Twitter hesabından "Her seçim bir vazgeçiştir..." ifadelerini kullandı. Anne Güler'in bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarı tarafından ayrılık mesajı olarak yorumlandı.

Taraftardan Arda Güler'e binlerce mesaj

Son bir haftadır sosyal medya üzerinden Arda Güler'e binlerce mesaj gönderen Fenerbahçe taraftarı, oyuncunun 1 yıl daha takımda kalarak bir şampiyonluk kazanmasını ve ayrılırken Fenerbahçe efsanesi olarak gitmesini istiyor.

12 Numara'dan Ali Koç ve Arda Güler'e mektup

12 Numara, Twitter üzerinden Ali Koç ve Arda Güler cephesine açık mektup gönderdi. Yapılan paylaşımda, "Yuvada kal Arda! Yazacak kocaman bir tarihin var... Avrupa hayali için daha çok zamanın olacak..." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler