(YAZILI ÖZET) Sakaryaspor- Eyüpspor Maç Sonucu: 2-0

Ali Bozkurt
01.10.2023 - 21:03 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 21:11

TFF 1.Lig’in 7. haftasında Sakaryaspor evinde lider Eyüpspor’u ağırladı. Ev sahibi ekip, bu sezon ilk kez bir maçta 2 gol atmayı başarırken; rakibinin galibiyet serisini sonlandırdı. İşte özet ve goller...

(YAZILI ÖZET) Sakaryaspor- Eyüpspor Maç Sonucu: 2-0

AJANSSPOR HABER

TFF 1.Lig’de lider Eyüpspor, Sakaryaspor deplasmanına çıktı. Lider Eyüpspor, Kassongo’nun gollerine engel olamadı ve 6 maç sonra sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Arda Turan’ın öğrencileri namağlup çıktıkları Sakaryaspor maçında serilerine veda etti.  

Sakarya kazandı, seri bozuldu

Tuncay Şanlı’nın Sakaryaspor’u, Eyüpspor’u Kassongo’nun 46 ve 56’ıncı dakikalarda attığı gollerle 2-0 yenerek, rakiplerinin hem 6 maçlık galibiyet serisini bozdu hem de bu sezon bir maçta ilk kez 2 gol atma başarısı gösterdi.

Sakaryaspor’un santrforu Kassongo, ligdeki 3’üncü golüne imza atmış oldu. Sakaryaspor bu galibiyetle birlikte puanını 8’e yükseltirken, Eyüpspor ise 18 puanla liderliğini sürdürüyor.

Caner Erkin’e VAR’dan müdahale

Eyüpspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ve 7 resmi maçta 4 gol 3 asistlik performans sergileyen tecrübeli sol beki Caner Erkin, rakibi Oğuz Yıldırım’a yaptığı sert müdahale sonrası maçın hakemi Oğuzhan Çakır tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Daha sonra VAR’ın tavsiyesi ile pozisyonu izleyen Oğuzhan Çakır, sarı kartı iptal ederek Caner Erkin’e doğrudan kırmızı kart gösterdi. VAR’da Mete Kalkavan, AVAR’da ise Erkan Özdamar görev alıyordu. 

Haftaya kiminle oynuyorlar?

Eyüpspor’un serisini bozan Sakaryaspor, haftaya Manisa FK’ya konuk olacak. Lider Eyüpspor ise sahasında Bodrum FK’yı ağırlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler