Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'den Kayserispor ve Arda Turan açıklaması

Orhan Gülek
10.06.2022 - 19:45 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 19:55

TFF Süper Lig takımlarından Kayserispor forması giyen ve İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Demir önemli açıklamalar yaptı.

Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'den Kayserispor ve Arda Turan açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig ekibi Yukatel Kayserispor'dan La Liga devi Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, Radyospor'da açıklamalarda bulundu.

"Berna Gözbaşı başkana çok şey borçluyum"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Emre, ''Kısa bir tatil sürecinden sonra tekrar çalışmalara başladım. Berna Gözbaşı başkana çok şey borçluyum. Bize hem başkanlık hem de annelik yaptı. Transfer konusunda da hep yanımızda oldu. Barcelona'ya transferimde de çok uğraştı. Kendisine çok teşekkür ederim. Özellikle sezonun ikinci yarısında fazla şans verilmedi. Bu teknik direktörümüzün kararıydı. Saygı duymak lazım. Ben her zaman kendimi hazır tuttum; ama şans gelmedi. Ama ben çalışmalarımı hiç aksatmadım'' dedi.

"En kısa sürede A takıma çıkmak istiyorum"

Genç futbolcu, ''Uzun yıllar Barcelona'da oynayıp, ülkeme en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Temmuz'un 11'inde Barcelona B takımı ile çalışmalara başlayacağım; orada elimden geleni yapacağım, orada kendimi geliştirip, en kısa sürede A takıma çıkmak istiyorum. Gelişimimi beğenirlerse A takıma çıkacağım. Barcelona, temsilcim Ahmet Bulut'la sürekli temas hâlinde... Ahmet abiye çok teşekkür ederim, bu süreçte benim için çok emek harcadı'' şeklinde konuştu.

''Xavi ile çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor"

Emre Demir, ''Xavi dünyanın en iyi futbolcusuydu. Barcelona'daki teknik direktörlük başlangıcı çok iyiydi. Kendisiyle çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Kendisiyle aynı pozisyonda oynuyorum, ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Umarım uzun yıllar birlikte çalışırız.  Pedri. Gavi ve Ansu harika oyuncular; inşallah kısa sürede onlarla birlikte oynarım'' dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'ın yeni görevi belli oldu!
Habere Git

"Arda Turan çok başarılı oldu"

Arda Turan'la bir konuşma yapacağını belirten Emre, ''Barcelona bu sezon çok faklı bir takım olacaktır; çünkü çok iyi oyuncular var. Bu sezon bence tüm hedeflere ulaşacaklar.  Arda Turan orada çok başarılı oldu; hem skor katkısı verdi hem de oyun olarak çok iyiydi. Temsilcimiz aynı, Ahmet Bulut. Barcelona'ya gitmeden önce üçümüz oturup bu konuyu konuşacağız'' ifadelerini kullandı.

Emre Demir, Barcelona'ya transfer olan 3. Türk oyuncu oldu

Emre Demir, Rüştü Reçber ve Arda Turan'dan sonra Barcelona'ya transfer olan 3. Türk oyuncu oldu.

Emre Demir'in transfer detayları:

  • 2 milyon euro bonservis ve bonuslar
  • 2027 yılına kadar anlaşma
  • 400 milyon euro serbest kalma bedeli
Senin için hazırladığımız haberler