Arina Fedorovtseva yıldızlaştı, Fenerbahçe Opet finale yükseldi!

Cem Ergün
04.04.2024 - 19:05 | Son Güncellenme: 04.04.2024 - 19:28

Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final mücadelesinin 2. maçında Fenerbahçe Opet, Türk Hava Yolları ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertli ekip mücadeleden galibiyetle ayrıldı ve finale yükseldi.

Arina Fedorovtseva yıldızlaştı, Fenerbahçe Opet finale yükseldi!

AJANSSPOR HABER

Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisinin 2. maçında Fenerbahçe Opet, Türk Hava Yolları'nı 25-23, 17-25, 25-22 ve 25-14'lük setlerle 3-1 mağlup etmeyi başardı. Rakibi karşısında ilk maçı da 3-0 kazanan sarı-lacivertli ekip, adını Vodafone Sultanlar Ligi finaline yazdırdı. İşte karşılaşmanın detayları...

Arina Fedorovtseva maça damga vurdu

Fenerbahçe Opet'in 20 yaşındaki yıldızı Arina Fedorovtseva, Türk Hava Yolları karşısındaki performansıyla maça damga vurdu. Rus voleybolcu 27 sayıyla tamamladığı karşılaşmanın en skorer ismi oldu. 

Kiera Van Ryk'in performansı yeterli olmadı

Türk Hava Yolları'nın 25 yaşındaki Kanadalı yıldızı Kiera Van Ryk ise takımının en skorer ismi oldu. Van Ryk, Fenerbahçe Opet karşısında maçı 25 sayıyla tamamladı.

Rakibini beklemeye başladı

Türk Hava Yolları'nı iki maçta da mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi finalindeki rakibini beklemeye koyuldu.

Sarı-Lacivertli ekibin rakibi, Vakıfbank - Eczacıbaşı Dynavit serisinin galibiyle belli olacak. İki takım arasındaki play-off yarı final serisinin ilk maçını kazanan taraf Eczacıbaşı Dynavit olmuştu. Eczacıbaşı Dynavit, bu akşam oynanacak mücadelede Vakıfbank'ı yendiği takdirde Fenerbahçe Opet'in finaldeki rakibi olacak.

Senin için hazırladığımız haberler