"Arsenal'de Mesut Özil'e haksızlık yapıldı"

24.02.2021 - 20:12 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 20:17

Son dakika haberleri… Almanya Bundesliga 2'de Hannover 96 ile başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Kenan Koçak, Fenerbahçeli Mesut Özil ve sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

"Arsenal'de Mesut Özil'e haksızlık yapıldı"

AJANSSPOR-HABER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Hannover 96 Teknik Direktörü Kenan Koçak, "Mesut Özil gerçek ritmini bulduğunda Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacaktır. Bunda hiç şüphe yok" dedi. 

"Fenerbahçe için büyük olay"

Almanya Bundesliga 2’de takımı ile başarılı bir performans çizen gurbetçi teknik adam şöylöe konuştu: “Mesut Özil transferi, Fenerbahçe için büyük bir olay. Bu transferden dolayı emeğe geçenleri kutlamak gerekir. 

"Arsenal'de oynatılmaması doğru değildi"

Mesut, Arsenal'dan geldiğinde yüzde 100 ritminde değildi. Az oynama fırsatı buldu. Bence haksız yere oynatılmadı. Kendini ispatlamış bir oyuncu. Bu türlü bir ayrılmayı haketmiyor. Oysa Arsenal'na çok büyük katkı sağladı. Buna rağmen oynatılmaması doğru değildi.” 

"Erol Bulut'tan umutsuz değilim"

Fenerbahçe'de Mesut Özil'e biraz zaman vermek gerektiğini vurgulayan Koçak, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut’a da değindi. Genç çalıştırıcı, "Erol Bulut, Fenerbahçe'nin teknik direktörü... Erol hoca görevde oluğu sürece, başka bir teknik direktörden bahsetmek doğru olmaz. Bu kendisine saygısızlık olur. Onun için en iyisini temenni ederim. Lig uzun bir maraton, şimdiden bir yorum yapmak doğru olmaz. Çok şey değişebilir, bu nedenle ben Erol Bulut adına umutsuz değilim" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler