Galatasaray basketbol ve voleybolda 3'te 3 yaptı

23.10.2021 - 23:41 | Son Güncellenme: 24.10.2021 - 00:06

Galatasaray salon sporlarında keyifli bir günü geride bıraktı. Erkek basketbol takımı Anadolu Efes'i yenerken, kadın voleybol takımı da Eczacıbaşı'nı devirdi. İşte detaylar...

Galatasaray basketbol ve voleybolda 3'te 3 yaptı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray salon sporlarında çok başarılı bir güne imza attı. Amatör sporlarda son dönem iyi sonuçlara hasret kalan sarı-kırmızılılar, basketbol ve voleybolda karşılaştıkları müessese takımlarına şans tanımadı.

Efes'i 16 sayı geriden gelip devirdiler

Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı, son EuroLeague ve Türkiye şampiyonu Anadolu Efes ile kozlarını paylaştı. Ekrem Memnun'un ekibi, güçlü rakibi karşısında 16 sayı geriye düşse de pes etmedi. Sarı-kırmızılılar, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçtan 92-85 galip ayrılmayı başardı.

Filede Eczacıbaşı'na şans tanımadılar

Sultanlar Ligi'nde Galatasaray HDI Sigorta'nın rakibi filenin devi Eczacıbaşı Dynavit oldu. Sarı-kırmızılıların kadın voleybolcuları da güçlü rakibini nefes kesen bir maç sonunda 3-2 yenmeyi bildi. Cimbom'un kızları voleybola önemli yartırım yapan ve bu sezon sadece VakıfBank'a kaybeden rakibine ligdeki 2. yenilgisini yaşattı. 

Potada Çankaya Üniversitesi'ni yendiler

Sarı-kırmızılı kulübe bir iyi haber de kadın basketbolculardan geldi. Onlar da ligin güçlü ekiplerinden Çankaya Üniversitesi'ni 66-54'lük skorla mağlup etti. Cimbom böylece salon sporlarında günü 3'te 3 ile tamamladı.

Burak Elmas'a amatör morali

Bu tablo rakiplerine göre kısıtlı bütçelerle amatör şubeleri yeniden canlandırmaya çalışan Başkan Burak Elmas ve ekibine de büyük moral oldu. Galatasaray Kulübü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "3/3 Zaferlerle dolu bir gün" diyerek yaşanan mutluluğu ifade etti.  

Gözler şimdi Beşiktaş derbisinde 

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu mesaja beğeni yağdırırken, perşembe günü futboldaki Lokomotiv Moskova galibiyeti ile başlayan ve cumartesi devam eden zaferlerin, pazartesi günü Beşiktaş ile oynanacak Süper Lig derbisinde de sürmesini diledi.  

Senin için hazırladığımız haberler