Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in sakatlığı belli oldu! Ne zaman sahalara dönecek?

Ali Bozkurt
28.04.2024 - 14:37 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 10:12

Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli İsmail Yüksek'in sakatlığı belli oldu. Ne zaman sahalara dönecek? Detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in sakatlığı belli oldu! Ne zaman sahalara dönecek?

AJANSSPOR HABER

Dün oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Beşiktaş derbisinde karşılaşmanın ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu. Detaylar...

17. dakikada sakatlandı

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinde sakatlık nedeniyle 17. dakikada oyundan çıkan İsmail Yüksek, karşılaşmadan sedye ile ayrıldı. Oyuna devam edemeyen başarılı oyuncu direkt hastaneye görülmüştü.

Sezonu kapattı

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre İsmail Yüksek, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Bilek sakatlığı yaşayan oyuncu sezonu kapattı.

''Üzgünüz''

Beşiktaş derbisinden hemen sonra açıklama yapan teknik direktör İsmail Kartal, ''İsmail'e çok üzgünüz. Ayağında bir sakatlık var. Mecburi bir değişiklik yaptı. Sağlık ekibimiz uğraşıyor. Sonuçları yarın sağlık ekibinden öğreneceğiz. Şu an belli bir şey yok.'' demişti.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe'nin konu hakkında yayınladığı açıklamada, "Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bilegi burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır. Genç futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler