Kristjan Asllani'den takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu İtirafı

Orhan Gülek
13.10.2023 - 16:19 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 16:41

Serie A ekiplerinden Inter forması giyen genç oyuncu Kristjan Asllani, takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu ile ilgili flaş bir itirafta bulundu.

Kristjan Asllani'den takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu İtirafı

AJANSSPOR - HABER

Arnavut oyuncu Kristjan Asllani, Inter'den takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu ile ilgili flaş itiraflarda bulundu.

"Ne olursa olsun pes etmeyeceğim"

Inter'de aldığı süreye değinen genç oyuncu, "Oynadığım mevkide Inter'in en iyi üç oyuncusundan biri olan ve kendisinden çok şey öğrendiğim Hakan Çalhanoğlu gibi güçlü bir rakibim var. Ne olursa olsun pes etmeyeceğim ve sonuna kadar savaşacağım. Daha çok çalışmam gerekiyor." dedi.

"Bizim için zor bir maçtı"

Çek Cumhuriyeti'ni mağlup ettikleri maçı değerlendiren Arnavut oyuncu, "Bizim için zor bir maçtı. Rakibin 10 kişi kalması bizim için avantaj oldu. Mükemmel bir maç oynadık. Moldova'ya karşı da her zaman olduğu gibi oyunumuzu oynayacağız." ifadelerini kullandı.

"Daha fazla süre almam gerekiyor"

Kendisini her geçen gün geliştirdiğini söyleyen Kristjan Asllani, "Savunma kısmında hala eksiklerim var. Kendimi geliştirmek istiyorum. Daha fazla süre almam gerekiyor. Hocanın güvenini kazanmak için çalışmaktan vazgeçmeyeceğim." açıklamasını yaptı.

Kristjan Asllani'nin performansı

Bu sezon Inter formasıyla topla 6 Serie A maçına çıkan 21 yaşındaki ön libero Kristjan Asllani, henüz gol veya asist katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler