Yusuf Demir için Sampdoria, Torino ve Dortmund, Galatasaray'ın kapısında

Ali Bozkurt
24.10.2022 - 10:53 | Son Güncellenme: 24.10.2022 - 13:18

Galatasaray'ın sezon başında bonservisi ile kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Dortmund, Sampdoria ve Torino gibi takımlar transfer yarışına girdi. Detaylar...

Yusuf Demir için Sampdoria, Torino ve Dortmund, Galatasaray'ın kapısında

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında Rapid Vienna takımından 6 milyon bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı genç oyuncu Yusuf Demir, Avrupa takımlarının radarına girdi. Detaylar...

Takip edilmeye başlandı

İtalyan medyasından calciomercato'nun haberine göre, Cimbom'un sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Yusuf Demir'i Alman devi Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in yanı sıra İtalya Ligi takımlarından Sassuolo, Sampdoria ve Torino da yakından takip ediyor.

Barcelona'da kiralık oynadı

İspanyol devi Barcelona, 2021 yılında 10 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Yusuf Demir, La Liga'da 10 maç oynaması halinde sözleşmesi otomatik uzayacakken finansal sıkıntılar yaşadığı için genç oyuncu ile anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Yabancı statüsünde yer alıyor

Galatasaray, Avusturya Milli Takımı'nda yer aldığı için yabancı statüsünde yer alan Yusuf Demir'in yerli olarak oynaması için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Genç yıldız 8+3 kuralı nedeniyle Galatasaray'da çok az forma şansı buldu. Alanyaspor maçında sonra ise teknik direktör Okan Buruk, artık forma giyeceğini duyurdu.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'in beğendiği tweet olay oldu: Galatasaray...
Habere Git

Galatasaray performansı

Süper Lig'de son maçına 5. haftadaki Konyaspor karşısında çıkan Yusuf Demir, Adana Demir maçında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken Kayserispor'a karşı ise 21 kişilik kadroya giremedi. Demir, son oynanan Alanyaspor maçında da 21 kişilik kadroya giremedi. Galatasaray ile çıktığı 2 maçta gol ve asist sevinci yaşayamayan Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler