Avrupa Ligi'nde Türk gecesi

06.11.2020 - 00:50 | Son Güncellenme: 06.11.2020 - 00:58

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nin gruptaki 3. maçlar sonrasında Avrupa takımlarında oynayan Yusuf Yazıcı, Cengiz Ünder, Orkun Kökçü gibi milli futbolcularımız attıkları gol ve yaptıkları asistlerle geceye damga vurdular. Peki Avrupa'da Türklerin performansı nasıl oldu? İşte detaylar...

Avrupa Ligi'nde Türk gecesi

AJANSSPOR - DETAY HABER

UEFA Avrupa Ligi gruplarının 3. hafta maçlarında Türk futbolcular adeta şov yaptı.

Avrupa Ligi H Grubu'nda Milan ve Lille karşı karşıya geldi. Yusuf Yazıcı maça damgasını vurdu. Lille'in deplasmanda Milan'ı 3-0 yendiği ve İtalyan ekibinin 24 maçlık namağlup serisini sona erdirdiği maçta Yusuf Yazıcı hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu. Mücadelede Lille tarafında Zeki Çelik ve Burak Yılmaz da süre alırken, Milan'da Hakan Çalhanoğlu da takımı adına forma giydi.

Cengiz yine sahnede

Avrupa Ligi G Grubu'nda ise Leicester City, sahasında Braga'yı konuk etti ve Portekiz ekibinin 4-0 mağlup etti. Leicester City adına ikinci golün asisti temsilcimiz Cengiz Ünder'den gelirken Cengiz böylece Leicester kariyerinde toplamda 3. asistini yapmış oldu.

Orkun Kökçü de boş geçmedi

Avrupa Ligi K Grubu'nda Feyenoord, CSKA Moskova'yla Hollanda'da karşılaştı. Mücadeleyi 3-1 kazanan Feyenoord'da Türk futbolcu Orkun Kökçü bir gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler