Aykut Kocaman, farklı galibiyeti değerlendirdi: 'Beklentilerin üzerinde bir performans...'

02.04.2018 - 12:49 | Son Güncellenme: 02.04.2018 - 12:49

Video-Aykut Kocaman, farklı galibiyeti değerlendirdi: 'Beklentilerin üzerinde bir performans...'

Aykut Kocaman, farklı galibiyeti değerlendirdi: 'Beklentilerin üzerinde bir performans...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 5-0 kazandıkları Kayserispor maçını değerlendirdi.

beIN Sports'a konuşan Kocaman, "Farkın getireceği bir kaygı vardı. Takımımız beklentilerin üzerinde bir performans sergiledi. Her takım bize göre bütünlük içerisinde. Herkesin beklentilerini karşılayacak maç gibi düşünülebilir. Bizim temel düşüncemiz kalan maçlarımızı kazanmak.

Üstümüzde bulunan takımlar, daha fazla birlik içinde. Birbirleri arasında oynayacakları maçlar da handikapları olacaktır." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı

"Ligde olmak veya  olmamak maçına çıktık. Çok zorlu etkenlerden olan bir rakibimizi yendik. Rakiplerimizden Trabzonspor puan kaybettikten sonra ciddi bir avantaj oldu. Kayserispor takımı ligin en düzenli takımlarından bir tanesi olup bizi zorlayan faktörler arasındaydı. Bugün bizim de beklemediğimiz kadar farklı bir skor ile kazandık. Soldado ile golü bulduk . Daha sonra Aatif ile ikinci golü bulduktan sonra farkı yakaladık."

"Kayserispor takımı dirençli bir takım. Biz bugün dördüncü golü bularak maçı kazanmak için büyük bir avantaj yakaladık. 7 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Galatasaray'ın, Başakşehir ve Beşiktaş maçları var. Rakiplerin birbirleriyle oynayacağı maçlardan sonra yaşanacak kayıpları kimse bilemez."

"Şu 7 maçı da kazanıp bir değerlendirme yapacağız. Başkanımız her zaman desteğini esirgemedi ve hep yanımızda oldu. Yanımızda olmaya devam edecektir."

Video-Aykut Kocaman'ın açıklamaları

Senin için hazırladığımız haberler