Aykut Kocaman'dan galibiyet, derbi ve Janssen yorumu!

14.04.2018 - 14:14 | Son Güncellenme: 14.04.2018 - 14:14

Video-Aykut Kocaman'dan galibiyet, derbi ve Janssen yorumu!

Aykut Kocaman'dan galibiyet, derbi ve Janssen yorumu!

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 2-1 yendiği maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Kocaman; galibiyet, Beşiktaş derbisi ve Janssen hakkında görüş bildirdi.

Aykut Kocaman'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Aykut Kocaman maçı değerlendirdi

Üstümüzdeki iki rakibin bir biriyle oynayacağı haftada bunu gerçekleştirebilmenin tek yolu burada kazanmak gerekiyordu. Yarınki sonuca göre 2 haftada 6 ila 7 puan farkı indirmiş olacağız. Kalan 5 haftada ne kadar indirebiliriz bilmiyorum. Kazanmaktan başka çaremiz yoktu, maça da böyle başladık. İlk yarı kuvvetli bir oyun oynadık. Rakibin tehlikeli kontratakları vardı. Üstümüzdeki 3 takımı da burada yendiler. İkinci yarıda risk alarak bizi zorladılar. İlk yarıda rakip sahada oynamayı başardık, farkı artıracak pozisyonları da bulduk. Ya 3.golü bulmalıydık ya da kaliteli paslar yapmalıydık. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandığımız için mutluyum. 

Aykut Kocaman kupadaki Beşiktaş derbisi hakkında konuştu

Kupada avantaj sayılabilecek bir skor aldık ilk maçta. Aynı zamanda da ezeli bir rakiple oynayacağız. Avantajımız var, her şey elimizde ama ligde bizim kazanmamız yetmiyor. Yarınki maçın sonucunu bekleyeceğiz. Perşembe günü de Beşiktaş'ı nasıl eleyebiliriz diye düşüneceğiz.

Aykut Kocaman'dan Janssen yorumu

Janssen'i kullanacağız. Bugün 3. golü atsak ya da oyun kontrolünü elimzde tutsak Janssen'i oyuna alacaktım. İlerleyen haftalarda bir şekilde faydalanmaya çalışacağız.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın basın toplantısındaki açıklamaları:

"İlk 10-15 dakikalık periyot oyunu ele aldığımız periyottu. 2. golden sonra 3. golü bulabilirdik. İkinci yarıda iki şeye ihtiyacımız vardı. Skoru arttırmak ya da skoru korumaktı. Skoru koruma kaygımız ağır bastı. Galatasaray - Başakşehir maçı öncesi puan farkını 6 ya da 7'e indirdik.


Bizim maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunu biz başardık. Hak eden kazansın. Hak edenler kazanmaya başladığı zaman futbolumuz kazanıyor. Bir kişinin reklam amacıyla söylediği şeyleri burada söylemenin faydası yok! Algılara takılıp kalmıyorum.


İlk 10 haftada Osmanlıspor maçında ben görevi bırakmıştım. Sonradan bazı şeyler yerine oturdu. 17 haftada en çok puan toplayan takım biziz. Sıkıntısını yaşadığımız 10 haftada 16 puan kaybetmemiş olmamız. Bazı şeyleri anlatmaktan bana gına geldi. Gerek yok!"

"İyilik herkese kazandırır. Hem Samet Hoca'ya hem de Sivas halkına teşekkür ediyorum. Giuliano takımı taşıma anlamında her şeyi yaptı. Dalgalanmalar olabilir ama düşüş yaşadığını söyleyemem. Giuliano bu tip durumları nasıl geçeceğini bilecek bir futbolcu.
Aykut Kocaman: Volkan için o maçtan sonra yapmadığım şeyleri yaptım. Kamuoyunda ben futbolcularımı rencide etmem. Ama o dönem yaptım. Volkan olması gereken gibi oynuyor. Volkan zaten bu. Doğru Volkan bu. Volkan'ın kapasitesi bu."

Video-Aykut Kocaman'ın açıklamaları

Senin için hazırladığımız haberler