Barcelona, Sevilla'yı kupanın dışına itti

04.03.2021 - 01:28 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 01:33

Son dakika haberleri… Barcelona - Sevilla maçı, Barcelona’nın geriden gelip Sevilla’yı kupa dışına ittiği nefes kesen bir maçtı. Sıkışık fikstürde iki kez karşılaşan ekibin, son iki müsabakasında galip gelen taraf Katalan temsilcisi oldu. Endülüs ekibi ise son 2 müsabakayı kaybederek hem ligde hem de kupada büyük bir fırsatı tepti. Barcelona’da gol perdesini Ousmane Dembele açarken, Gerrard Pique, son dakikalarda bir gol daha atıp maçı uzatmalara götüren isim oldu. Barcelona - Sevilla maç özeti, maç istatistikleri ve maça dair diğer temel bilgileri sizin için hazırladığımız bu içerikten edinebilirsiniz. Barcelona’nın gollerini kim attı? İşte detaylar…

Barcelona, Sevilla'yı kupanın dışına itti

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Barcelona - Sevilla Copa Del Rey maç sonucu uzatmalarda belli oldu. Ev sahibi Barcelona, ilk maçta avantajlı olan Sevilla’ya karşı göz açtırmadı. Barça’da Ousmane Dembele’nin ilk yarıda açtığı gol perdesini Gerrard Pique son dakikada tamamladı. Maçın uzatma bölümlerinde ise, Sevilla’yı yıkan gol Martin Braithwaite’den geldi. Barcelona - Sevilla maç özeti, goller ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Barcelona - Sevilla maç özeti

Bu gece Camp Nou’da oynanan Barcelona - Sevilla maçında, Sevilla 2-0 avantajlı olmasına rağmen Barcelona’ya karşı kupadan elendi. Maçın 12. dakikasında öne geçen Barcelona, son dakikalarda Gerrard Pique’nin golüyle skor avantajını eşitledi. Öte yandan, Sevilla’da orta saha oyuncusu Luuk de Jong, 103. dakikada kırmızı kart cezası alarak oyundan atılmış oldu. 120 dakika süren ve izleyicinin nefesini kesen maç; Barcelona’nın geriden gelip uzatmalarda fişi çekmesiyle son buldu.

6 gün arayla iki kez karşılaştılar

İlk etapta Barcelona, Sevilla’nın konuğu olmuştu. Zirve mücadelesi için oynanan lig maçında, Barcelona Messi’nin harika oyunu ile 2-0 galip ayrılmıştı. Bugün oynanan maçta da sonuç farklı olsa da galip yine aynı. Barcelona, Copa Del Rey Yarı Finali’nde Sevilla’yı 3-0 mağlup ederek kupada finale kaldı. İlk maçı 2-0 kazanan Endülüs ekibi, ikinci maçta rakibine boyun eğip; Copa Del Rey’in son maçını göremeden elendi.

Senin için hazırladığımız haberler