Barcelona'da Fenerbahçeli taraftarlara büyük ayıp!

01.12.2018 - 03:55 | Son Güncellenme: 01.12.2018 - 03:55

Barcelona - Fenerbahçe maçı EuroLeague'in 10. haftasındaki en çetin mücadelelerden biri olacak. Tek mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe Barcelona'yı İspanya'da yenmenin hesaplarını yapıyor.

EuroLeague'in 10. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe, Barcelona ile İspanya'da oynamak için bu ülkeye yolculuk etti. İspanyol polislerin, Türk taraftarları köpeklerle araması tepki çekti.

'Irkçı davrandılar'

Sarı-lacivertlilerin Genç Fenerbahçeli taraftar grubunun İspanya'ya gittiğinde yaşadıkları sonrası taraftarlardan biri, sosyal medya hesabından polislerin kendilerine Türk oldukları için ırkçı davranarak kötü davrandığını ve benzeri görülmemiş şekilde köpeklerle arama yaptığını ifade etti.

Beşiktaş taraftarları da maruz kaldı

Beşiktaşlı taraftarlar da bir önceki gün aynı muameleye Norveç'te deplasman dönüşü maruz kalınca sosyal medyada yayılan isyan dalgası da büyüdü. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg ile deplasmanda karşılaşmış ve 2-0'dan müthiş bir geri dönüşe şmza atarak sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı. Evine mutlu olarak dönen Beşiktaşlı taraftarlar da Norveç polisinin köpekle aramasına takıldı. Bu olayların kısa zamanda büyük ses getirmesinin ardından nasıl bir tavır takınılacağı da merak konusu.

 

Senin için hazırladığımız haberler