Barcelona, Inaki Pena İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Ali Bozkurt
16.12.2022 - 11:32 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 12:05

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı ve daha sonra LaLiga ekibi Barcelona'ya geri dönen Inaki Pena'dan kötü haber aldı. Detaylar...

Barcelona, Inaki Pena İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın geçen sezon Fernando Muslera sakatlanması sonrası Barcelona'dan kiralık olarak kalesine kattığı 23 yaşındaki kaleci İnaki Pena ile LaLiga ekibi tekrardan sözleşme imzaladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç kaleci 3 yıl daha Barcelona'da kalacak. Detaylar...

3 yıl daha uzattı

AS'ta yer alan habere göre, Katalan devinin, 23 yaşındaki eldiven ile anlaşma sağladığı bildirildi. Barcelona, Inaki Pena ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Genç oyuncunun yeni sözleşmesi ise 2026  yılında sona erecek.

Barcelona'da 1 maç oynadı

Barcelona'nın yedeklerinde yer alan İspanyol kaleci Inaki Pena, bu sezon LaLiga'da sadece 1 karşılaşmada görev aldı. Sene sonu sözleşmesi sona erecek olan genç oyuncu Barcelona'da kalmayı tercih edeceğini de duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istemedi, PSG'de işbaşı yaptı!
Habere Git

Galatasaray'a 6 aylık geldi

Geçen sezonun Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleyi İsmail Çipe ile Fatih Öztürk'e bırakan Galatasaray, ligin ikinci yarısında iki kalecinin performansından memnun kalmadığı için teknik direktör Torrent döneminde eski öğrencisini 6 aylık transfer etmişti. Genç kaleci Cimbom'da 8 karşılaşmada görev aldı.

Barcenola maçına damga vurdu

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcenola ile karşılaşması sonrası genç kaleci Inaki Pena, iki karşılaşmada da görev aldı. Genç kaleci oynadığı karşılaşmalarda yaptığı kurtarışlarla herkesin beğenisini kazanmıştı.

Galatasaray'ın gündemine geldi

Galatasaray'dan ayrıldıktan sorna Inaki Pena, uzun süre Galatasaray ile anılmaya devam etti. Cimbom'un görüşme yaptığı genç kaleci, Barcelona'da kalmayı tercih ettiğini dile getirerek teklifi kabul etmediği iddia edildi.

Torrent gitti, Pena gitti

Galatasaray'da yönetimin değişmesi sonrası teknik direktör Doemec Torrent ile yollar ayrılarak yerine Okan Buruk getirildi. Sözleşmesi sonra eren genç kaleci ise takımdan ayrılarak tekrardan Barcelona'ya döndü. Xavi'nin takımda tutmak istemesi sonrası başka takma kiralık olarak gönderilmedi.

İsmail Çipe ile Fatih Öztürk'ün yerine geldi

Cimbom'da geçen sezonun ilk devresinde oynanan Sivasspor maçında sakatlanan Fernando Muslera'nın yerine teknik direktör Fatih Terim, İsmail Çipe ile Fatih Öztürk'ü denemiş ve yaptıkları hatalar sonrasında şampiyonluktan kopmuştu. Fatih Terim'in ayrılması sonrası takımın başına geçen Torrent ise ilk transfer olarak kaleci istemişti. Torrent, eski öğrencisi Pena ile görüşerek sene sonuna kadar Galatasaray'a gelmesini sağlayarak genç kaleciyi 8 karşılaşmada oynatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler