Barış Ertül : "Fenerbahçe yönetimi sokağa çıkamaz!"

29.03.2017 - 12:04 | Son Güncellenme: 29.03.2017 - 12:04

AJANSSPOR - Radyo Spor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, S Sport’ta yayınlanan ve Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı Sabah Sporu Extra programında çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ertül, Galatasaray’da son günlerde gündemden düşmeyen ihraç konusunun yanı sıra, Bundesliga’da Borussia Dortmund forması giyen Emre Mor’un geleceği ve Fransa ile İspanya arasında oynanan maçta denenen video hakem uygulaması hakkında da konuştu. Ayrıca Ertül, Fenerbahçe yönetimi ile ilgili flaş bir yoruma imza attı.

İşte Barış Ertül’ün o çarpıcı tespitleri :

Emre Mor yorumu…

Dortmund'un Emre'yi kiralama kararı verdiğinden emin değilim. 2017-18 sezonunda süreleri artabilir Dortmund'da. Emre Mor çabuk “havalanma” potansiyeli olan bir çocuk. Biraz yönlendirilmeye ihtiyacı var. Emre Mor, Real Madrid hayaline ulaşabilir, her gün bir şeyler öğrenmesi gerekiyor.

“En uygun takım Galatasaray”

Lens Fenerbahçe'de kalırsa; Emre Mor ile aynı mevkide oynuyor. Beşiktaş'ta aynı yerde Quaresma var. Emre için en uygun takım olarak Galatasaray gözüküyor. Emre Mor'un konuşulması önemli ama Türkiye'ye kiralanmaması menajerine yarar. Emre Mor'un Türkiye Milli Takımı'nda oynamasının, Süper Lig'e kiralanmasında avantajları var.

“Dursun Özbek, her genel kurulda sıkıntı yaşayacak”

G.Saray'da Cumhuriyet düşmanlarını barındırmayız ifadesi sıkıntılı. İstesem barındırırım gibi bir anlam çıkıyor. Cumhuriyet düşmanını zaten barındıramazsın, aksi yok ki.. Bir derneğin genel kurulunun alacağı karar, son noktadır… Bütün konulardan bağımsız; Dursun Özbek bundan sonra her genel kurula gittiğinde sıkıntı yaşayacak.

“Bruma’da profesyonel anlamda sıkıntı var”

İspanya'da oynarken idolüm Ronaldo diyen Bruma; Tudor gelince, oram ağrıyor, buram ağrıyor diye söylenmeye başladı. Tudor'un iki idmanına dayanamayan Bruma, Ronaldo'ya baksın. Bruma'da ciddi anlamda sıkıntı var profesyonel anlamda.

Video hakem uygulaması yararlı olacak mı?

İspanya-Fransa maçında "VAR” uygulaması denendi. Haksız yere 1-1 bitecek maç 2-0 bitti. Verilen yanlış bir karar, maçın bütün akışını değiştiriyor. VAR uygulaması bir gerekliliktir.

Lens ve Beşiktaş iddiası…

Bizim kulüpler daha yarın ne yapacağını kestiremiyor. Birbirine bağlı 3-4 konuyu mu düşünecekler? Fenerbahçe yönetimi, Lens'in Beşiktaş'a gitmesini kaldıramaz, sokağa çıkamaz.

Demba Ba ve Caner yorumu…

Beşiktaş'a kalan haftalarda mevcudun dışında asıl katkı Caner'den gelir. Ne Ersan, ne Demba Ba...

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler