Barış Sungur: "Hayalim Bayern Münih forması giymek"

23.10.2020 - 14:31 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 14:43

Sezon öncesi Fenerbahçe'ye transfer olan ve Muğlaspor'a kiralanan genç golcü Barış Sungur geleceğe dair hedeflerini anlattı. Radyospor'a konuşan Barış Sungur, "Hayalim bir gün Bayern Münih'de forma giymek" dedi. İşte detaylar...

Barış Sungur: "Hayalim Bayern Münih forması giymek"

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde Bucaspor'dan transfer ettiği ve 1 yıllığına 3. Lig ekibi Muğlaspor'a kiraladığı Barış Sungur özel açıklamalarda bulundu

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Barış Sungur, "Fenerbahçe'ye transfer olmak benim için çok güzel oldu. Televizyondan izlediğim oyuncularla antrenman yaptım. Bu çok güzel bir duygu. En önemlisi o anda o heyacanı yenmekti onu da başardım. Muğlaspor'a kiralık olarak geldim, kendimi geliştirerek Fenerbahçe'ye dönmek istiyorum. Sözleşmemde 15 maçta oynar maddem var." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye transfer süreci...

Sungur, "Emre Belözoğlu ile transfer dönemimde her gün konuştum. Emre Ağabey'e desteği için teşekkür ederim. Transfer döneminde başka kulüplerden de teklif geldi. Fakat o süreci en iyi yöneten Fenerbahçe'ydi. Bu çatıda olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe'de olmak çok güzel bir duygu. Bunu yaşamak lazım." dedi.

2 üniversite okuyor

Eğitim hayatından da bahseden 18 yaşındaki forvet, "Almanca ve İngilizce'yi ileri düzeyde biliyorum. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Mütercim Tercümanlık ve Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği bölümlerinde okuyorum." diye konuştu.

'Firmino'yu örnek alıyorum'

Firmino'yu örnek aldığını söyleyen Barış Sungur, "Roberto Firmino'yu örnek alıyorum, onu izliyorum. Robert Lewandowski'yi de takip ediyorum. Lewandowski'nin özellikle gol vuruşlarını örnek alıyorum. Stil olarak Firmino'yu örnek alıyorum." şeklinde konuştu.

'Hayalim Bayern Münih'

Hayalinin Bayern Münih forması giymek olduğunu belirten Sungur, "Almanya doğumlu olduğum için Fenerbahçe'de başarılı sezonlar geçirip, Bayern Münih'e transfer olmak istiyorum. Hayalim bir gün Bayern Münih forması giymek." açıklamasında bulundu.
Senin için hazırladığımız haberler