Başkan açıkladı: ''2 takım Türkiye Kupası'nda olmayacak, bende olmam!

Ali Bozkurt
23.04.2024 - 11:10 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 11:16

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın Türkiye Kupası'nda olmayacağını ve kendisinin de katılmayacağını açıkladı.

Başkan açıkladı: ''2 takım Türkiye Kupası'nda olmayacak, bende olmam!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün Başkanı Süleyman Hurma, HaberTürk'e açıklamalarda bulundu. Hurma, Türkiye Kupası'nda yer almayacak olan Fenerbahçe'nin yanı sıra Kasımpaşa'nın da katılmayacağını duyurdu. Başkan ayrıca kendisinin de katılmayı düşünmediğini ifade etti.

''Kupa'da 2 takım yok bende olmam''

"Kasımpaşa, Türkiye Kupası'nda olmayacağını açıkladı. Fenerbahçe de açıkladı.  Ben de büyük olasılıkla katılmam.  Dünyada ilk defa yerel bir kupa grup formatıyla oynanacak. Bunu da Şampiyonlar Ligi gibi anlatıyorlar.'' dedi.

''Seri başı olmamalı''

Büyüklerin seri başı olmaması gerektiğini söyleyen Hurma, ''Türkiye Kupası dediğin şeyde seri başı sistemi de olmaz. Türkiye'nin bütün takımları mücadele eder. BAL takımı, Fenerbahçe ile oynar. İlk turda denk gelir, Galatasaray-Fenerbahçe oynar. Yok ama bunlar illa yarı finalde, finalde karşılaşsın. Mesela şimdi biz Trabzonspor ile oynayacağız, Ankaragücü de Beşiktaş ile oynayacak." dedi.

Büyükekşi'nin 'Yetkisiz imza toplanıyor' demecine yanıt veren Hurma, "Kulüp delegasyonları, yönetim kurulu kararıyla seçilir. Kimse yetkisiz imza toplayamaz. Notere gider, imza vermek istediğini dile getirir, noter de yönetim kurulu kararını ister, görür öyle tescil eder" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler