Beşiktaş Seferovic ve Arnautovic için Transfer Girişimlerine başladı

Akın Ungan
21.06.2022 - 17:59 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 18:13

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği toplantısından sonra açıklama yaptı. Forvet transferinden bahseden Çebi, Seferovic ve Arnautovic için girişimlerin başladığını söyledi.

Beşiktaş Seferovic ve Arnautovic için Transfer Girişimlerine başladı

Kulüpler Birliği Vakfı, bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulda bir araya geldi. Başkanlık seçiminin ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-Beyazlı takımın santrfor transferi hakkında konuştu.

Alexander Sörloth, Wout Weghorst, Aaron Boupendza ve Jackson Muleka için transfer görüşmeleri yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına yaptığı konuşmada 2 futbolcunun daha forvet adayları arasında yer aldığını belirtti.

"Seferovic ve Arnautovic için girişimlerimiz var"

Ahmet Nur Çebi, "Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarında ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var." ifadelerini kullandı.

Haris Seferovic kimdir?

22 Şubat 1992 doğumlu Haris Seferovic, ülkesi İsviçre'nin FC Sursee altyapısında futbola başladı. Luzern ve Zürich'in alt yaş kategorilerinde mücadele eden Seferovic, Grasshoppers ile profesyonel oldu. Fiorentina, Neuchatel Xamax, Lecce, Novara, Real Sociedad ve Frankfurt kulüplerinde forma giyen 30 yaşındaki santrfor, 2017'de Benfica'ya transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Benfica forması ile 15 karşılaşmada görev alan tecrübeli forvet, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Marko Arnautovic kimdir?

19 Nisan 1989 doğumlu Marko Arnautovic, ülkesi Avusturya'nın FAC kulübü ile futbola başladı. FK Austria Wien, Vienna Rapid Wien ve Floridsdorfer AC alt yaş kategorilerinde dikkat çeken futbolcu, Twente altyapısından A takıma yükselerek, profesyonel sözleşmeye imza attı.

Inter, Werder Bremen, Stoke City, West Ham ve Shanghai Port'ta oynayan 33 yaşındaki golcü futbolcu, son olarak 2021 yılında Serie A ekiplerinden Bologna'ya 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Muleka teklifine ret! Yeniden görüşülecek
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Bologna'da 34 maça çıkan Arnautovic, 15 kez gol sevinci yaşarken, 1 defa takım arkadaşına son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler