Grimaldo yarışına Arsenal ve Liverpool'da dahil oldu!

Furkan Sönmez
13.04.2024 - 17:02 | Son Güncellenme: 13.04.2024 - 17:10

Almanya Bundesliga lideri Bayer Leverkusen'in sol beki Alejandro Grimaldo, Bayern Münih, Arsenal ve Liverpool'un transfer listesinde. İşte tüm detaylar.

Grimaldo yarışına Arsenal ve Liverpool'da dahil oldu!

AJANSSPOR HABER

Almanya Bundesliga lideri Bayer Leverkusen'in başarılı sol beki Alejandro Grimaldo, dev takımların listesine girdi. Sezon başında Alman kulübüne transfer olan İspanyol futbolcu, sergilediği performansla yaz transfer döneminin gözde futbolcularından biri olmaya aday.

Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal devrede

Yıldız futbolcuyla ilgilenen takımlardan biri olan Bayern Münih'e rakip çıktı. Football Transfers'in haberine göre Premier Lig devleri Arsenal ve Liverpool, yaz transfer döneminde Grimaldo'yu kadrosuna katmak istiyor.

Bayer Leverkusen'e bedava geldi

28 yaşındaki futbolcu, sezon başında Benfica ile sözleşmesi sona erdikten sonra Alman ekibinin yolunu tuttu. Bayer Leverkusen'e bedelsiz olarak transfer olan Grimaldo, 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Alejandro Grimaldo'nun performansı

Sezon başında dahil olduğu Alman ekiple 41 resmi maçta görev alan Grimaldo, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Ayrıca başarılı futbolcu attığı gollerin yanına ise 15 asistlik istatistikte ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler