Beşiktaş, Semih Kılıçsoy için yapılan teklifi reddetti!

İsa Kethüda
01.05.2024 - 10:25 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 10:35

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'ın Semih Kılıçsoy için yaptığı transfer teklifini reddetti...

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy için yapılan teklifi reddetti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve bu sezon gösterdiği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin de radarına giren genç golcü Semih Kılıçsoy için siyah-beyazlı kulübe bir teklif geldi. İşte detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ın 18 yaşıdaki yeteneği Semih Kılıçsoy, kısa sürede yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Fulham, Semih Kılıçsoy'u istiyor

Başarılı forvet için Fulham, siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldı. İngiliz ekibinin scout şefi Brian Talbot, Semih için Beşiktaş'a ulaştı ve başarılı oyuncuyu istediklerini belirtti. 

İlgini Çekebilir
Olay açıklamalar: "Depremzedeler için 3 bin konteyner sözünü tutmadı. Utanmadan aday oldu"
Habere Git

Teklif 15 milyon Euro

Talbot'un, Semih için 15 milyon Euro bonservis bedeli önerisinde bulunduğu kaydedildi. 

Teklif kabul edilmedi

Bu teklif siyah-beyazlı kulüpte hiçbir karşılık bulmadı. Beşiktaş cephesi, 15 milyon Euro'ya Semih'i asla bırakmayacaklarını belirtip bu rakamın çok daha üzerinde bir teklif olması halinde değerlendirebileceklerini iletti.

Fulham teklifi yenileyecek

Fulham'ın bu transfer için istekli olduğu ve bir değerlendirme daha yaparak yeni bir teklif iletecekleri kaydedildi. Beşiktaş, birçok Avrupa devinin gözlemi altında olan genç forvet için karşı konulamaz teklif gelmediği sürece masaya oturmayacak. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray taraftarı bu habere çok sevinecek! Prensip anlaşması sağlandı
Habere Git

Genç oyuncuyla ilgili hedef ise Türkiye rekoru kırması yönünde. Semih Kılıçsoy ile ocak ayında yeni sözleşme imzalayan ve kontratını 2028'e uzatan Beşiktaş, golcü oyuncunun da kabul etmesi ile sözleşmeye serbest kalma maddesi koymayarak elini güçlendirmişti.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş ile 30 maça çıkan genç yıldız 11 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler