Tofaş Bayern Münih'ten Transfer Etti Bayern Fenerbahçe'den...

Burak Alaca
18.07.2023 - 19:07 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 19:26

Tofaş, Bayern Münih'ten ayrılan oyun kurucu Cassius Winston ile anlaştı. Alman ekibi ise oyuncunun yerini Fenerbahçe Beko'dan Carsen Edwards ile doldurmuştu.

Tofaş Bayern Münih'ten Transfer Etti Bayern Fenerbahçe'den...

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin önemli ekiplerinden Tofaş kadrosuna Türk Hava Yolları EuroLeague'den önemli bir takviyeye imza attı. 

Bayern'in çaylağı Tofaş'ta

Tofaş, geçtiğimiz sezon EuroLeague'de Bayern Münih forması ile çaylak sezonu geçiren Cassius Winston ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

İlk sezonunda çift hane yaptı

25 yaşındaki Amerikalı skorer Bayern Münih forması ile EuroLeague'de 29 maça çıkarken; 11.0 sayı, 3.4 asist, 2.1 ribaunt ve 9.0 verimlilik puanı ile etkili bir sezon geçirdi.

Bayern yerini Fenerbahçe'den dolduruyor

Koçluk koltuğuna EuroLeague'in önde gelen isimlerinden Pablo Laso'yu getiren Bayern Münih, Cassius Winston'dan boşalan kısa rotasyonuna Fenerbahçe Beko'dan önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Donatas Urbonas'ın haberine göre Bavyera ekibi Sarı-Lacivertliler'den ayrılan Amerikalı guard Carsen Edwards ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de bekleneni veremedi

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'ye NBA G-League sayı kralı olarak transfer olan 24 yaşındaki Amerikalı guard, beraberinde büyük beklentiler getirse de koç Dimitris Itoudis ile bir türlü yıldızı barışmadı ve sezonun genelinde düzenli olarak forma giyemedi.

İlk sezonunda F.Bahçe ile 34 maça çıktı

EuroLeague'deki çaylak sezonunda Fenerbahçe Beko forması ile 34 maça çıkan Amerikalı guard Carsen Edwards; 8.0 sayı, 1.1 asist, 1.3 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler