Bayern Münih 3. Lig takımına elendi, ligde 2'inci! Tuchel'in koltuğu sallanıyor

Akın Ungan
02.11.2023 - 08:40 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 08:59

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih, Almanya Kupası'nda 3. Lig takımı Saarbrücken'e elendi, Bundesliga'da ise 2. sırada. Thomas Tuchel'in koltuğu sallanıyor.

Bayern Münih 3. Lig takımına elendi, ligde 2'inci! Tuchel'in koltuğu sallanıyor

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi olan Bayern Münih, kabus gibi bir dönemden geçiyor. Dev kulüp, Almanya Kupası'nda 3. Lig ekibi Saarbrücken ile karşı karşıya gelirken, rakibine 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

Saarbrücken, Bayern karşısında geri döndü

Karşılaşmanın gol perdesini Thomas Müller açtı. Tecrübeli futbolcu, 16'ıncı dakikada Bayern Münih'i 1-0 öne geçirdi. Fakat Saarbrücken, 45+1'de Sontheimer ile eşitliği yakaladı. Ev sahibi takım 90+6'da ise Gaus'un golüyle 2-1 öne geçti.

Ligde Leverkusen'in arkasında

Kupaya sürpriz şekilde veda eden Bayern Münih, Bundesliga'da da beklentinin altında kaldı. Bayern, ligde geride kalan 9 hafta sonunda 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken 23 puan topladı. Takım, 25 puanlı Bayer Leverkusen'in arkasında, 2'inci sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray rakibi Bayern'de bir sakatlık daha
Habere Git

Tuchel tartışılıyor

Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'in geleceği tartışılmaya başladı. Eylül 2022'de Chelsea'den ayrılan Alman hoca, Mart ayında Bayern Münih ile anlaşma sağladı. Takımın başında 27 maça çıkan çalıştırıcı, 17 galibiyet elde ederken, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

8 Kasım'da Cimbom'u ağırlayacak

Bayern Münih, 8 Kasım Çarşamba günü, temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4'üncü maçında Bayern Münih'in evinde zorlu bir sınava çıkacak. İstanbul'da iyi oynamasına rağmen Bayern'e 3-1 kaybeden Galatasaray, rövanşı almayı hedefliyor.

Bayern Münih ile Galatasaray arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 8 Kasım Çarşamba günü, saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler