Ali Okancı'dan "olala" açıklaması: "Kırdıysam hakkınızı helal edin"

İsa Kethüda
10.03.2024 - 23:37 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 10:15

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Pendikspor'u yendiği maçta Mert Hakan Yandaş'ın attığı golde "olala" sözlerini kullanan Ali Okancı açıklama yaptı. Detaylar.

Ali Okancı'dan "olala" açıklaması: "Kırdıysam hakkınızı helal edin"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor ile karşılaştı. Müsabakada 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, rakibini Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 4-1 yenmeyi başardı. 

Sosyal medyada olala tepkisi

Fenerbahçe - Pendikspor karşılaşmasını anlatan beIN Sports spikeri Ali Okancı'nın, Mert Hakan Yandaş'ın attığı golde kullandığı "olala" ifadeleri sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

"Icardiiii diye bağırdım Galatasaraylı oldum"

Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ali Okancı, "Icardiiii diye bağırdım Galatasaraylı oldum. Ghezzaaaal diye bağırdım Beşiktaşlı oldum. Rossssi diye bağırdım Fenerbahçeli oldum. Diğer takımların da taraftarı oldum yıllar içinde.

İlgini Çekebilir
"Bu takımın ve bu hakemin Süper Lig'de olması Türk futboluna ihanettir"
Habere Git

"Olala sözünü Süper Lig'de de kullansam nasıl olur diye düşündüm"

Bir süre önce benimle özdeşleşmesini istediğim için Avrupa liglerinde atılan harika gollerden sonra kullandığım olala sözünü Süper Lig'de de kullansam nasıl olur diye düşündüm.

"Kerem Demirbay'ın golünde kullanırım tahminimce"

Galatasaray-Rizespor maçını anlatsaydım bu hafta ilk kez Kerem Demirbay'ın golünde kullanırım tahminimce. Ve bu sefer de Fenerbahçe taraftarının lincine uğrardım kuvvetle ihtimal.

"Kırdıysam hakkınızı helal edin"

Bugün Mert Hakan'ın golünde ilk kez kullandım ve şimdi tam tersini yaşıyorum. Hata ettim belki Süper Lig'de bu toplara girmemem gerekirdi bilemiyorum. Kırdıysam hakkınızı helal edin.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal, ateş püskürdü: "4 faul yapıyor kart görmüyor!"
Habere Git

İşte Mert Hakan Yandaş'ın golü

Ali Okancı kimdir?

Bein Sports’un en sevilen spikerlerinden biri olan Ali Okancı, kariyeri boyunca pek çok platformda kendine yer buldu. Özellikle de Premier Lig ve Süper Lig maç anlatımları ile bilinen başarılı spiker, uzun zamandır Bein Sports kadrosunda. Ali Okancı 1978 yılında doğmuştur. Doğma büyüme İstanbullu olan ünlü spiker, Beşiktaş semtinde dünyaya gözlerini açmıştır.

Liseyi Etiler Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde, üniversiteyi ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlamıştır. Ali Okancı’nın mesleğe yönelmesinde Okan Karacan’ın etkisi büyük olur. İş için 1999 senesinde TV8’e başvurur. Burada 1 sene boyunca staj görür ve kendi deyimiyle spor servisinde her işi üstlenir. NTV Spor servisinde ise mesleki anlamda olgunluğa ulaşma şansı bulur. Bu kanal bünyesinde toplamda 6 sene görev yapan Okancı, pek çok programın da sunuculuğunu üstlenir.

Kariyerinde Bein Sports dışında; TV8, TRT, Kanal 6, 24 TV, Habertürk ve NTV gibi kanallarda görev almıştır. TV 24 kanalında spor müdürü olarak da çalışır. Ali Okancı kariyerindeki ilk Premier Lig maç anlatımını 2003-2004 sezonunda yapmıştır.

Bir dönem TRT Haber kanalında yayınlanan Spor Kritik programını sunar. Sonraki dönemde ise TRT Spor’da yayınlanan Birlikte Çözelim programını hazırlar ve sunar.

TRT’nin 2014 Dünya Kupası’nı yayınladığı dönemde günlük olarak kupaya dair birçok program sunmuştur. Kupa Günlüğü, bu programlar arasında en çok ses getiren programlardan biriydi. TRT bünyesinde çalıştığı dönemde aynı zamanda PTT 1. Lig Analiz isimli programı sunmuştur. Günümüzde ise daha çok Süper Lig ve Premier Lig maç anlatımları ile ön plana çıkmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler