Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Chelsea'nin yıldızlarına transfer kancası

Orhan Gülek
30.11.2023 - 00:34 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 00:36

Premier Lig takımı Chelsea, 5 futbolcusuna kış transfer döneminde takım bulmaları gerektiğini söyledi. Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, Chelsea ile toplantısı olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Chelsea'nin yıldızlarına transfer kancası

AJANSSPOR - HABER

Telegraph'ın haberine göre Chelsea, Ocak ayı transfer planlarını belirledi. Habere göre; Trevoh Chalobah ve Malang Sarr'ın bonservisiyle başka takımlara gitmesi istenecek. 21 yaşındaki Ian Maatsen için satılık ve kiralık transfer teklifleri değerlendirilecek. Noni Madueke ve Armando Broja için Chelsea, futbolculara kalmak isterlerse kalmalarını ama takımdan ayrılmak isterlerse de zorluk çıkarmayacaklarını iletti. Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, TGRT Haber'e yaptığı açıklamalarda Chelsea ile toplantılarının olduğunu söyledi.

Hasan Arat: "Chelsea ile toplantım var"

TGRT Haber'de açıklamalarda bulunan Hasan Arat, "Paris Saint Germain ile transferde işbirliği yapacağım. Gittim konuştum 'Camiana açıkla' diye kendisi (Nasser El-Khelaifi) söyledi bana. Chelsea ile toplantım var, toplanmayayım mı Chelsea ile? Chelsea kulübünün patronu benim arkadaşım. 'Hasan elimizden geleni yapmak istiyoruz' dedi bana. Körfez'de de bir takımım var. Hepsini zamanı gelince açıklarız" dedi. 

Chalobah ve Malang Sarr'ın bu sezonki performansı

Geçen sezon Chelsea ile 33 maça çıkan Trevoh Chalobah, takımına gol ve asist katkısında bulunamadı. Sezon başından bu yana uyluk kası sakatlığı yaşayan Chalobah, bu sezon sakatlığından dolayı Chelsea ile maça çıkamadı.

Geçen sezonu Fransa Ligue 1 takımı Monaco'da geçiren Malang Sarr, 17 maçta gol ve asist katkısında bulunamadı. Bu sezon sakatlığı olmamasına rağmen hiçbir maçta oynamayan 24 yaşındaki stoper, Telegraph'ın haberine göre Ocak ayında takımdan ayrılacak.

İlgini Çekebilir
Hasan Arat'ın ikinci başkanı hakkında flaş iddia!
Habere Git

Ian Maatsen için gelen teklifler değerlendirilecek

Chelsea, 21 yaşındaki sol bek Ian Maatsen için kiralık veya satılık olarak takımdan göndermeyi planlıyor. Bu sezon Chelsea ile 9 maça çıkan Hollandalı sol bek, gol ve asist katkısında bulunamadı. Chelsea yönetimi, Ian Maatsen için Ocak ayında gelecek kiralık veya satılık teklifleri değerlendirecek.

Broja ve Madueke kendi geleceklerini planlayacak

İngiliz gazetesi Telegraph'ın yaptığı haberde, Broja ve Madueke'nin takımda kalıp kalmamaları onlara bağlı olacak. İki futbolcu takımda kalmak isteselerde rotasyonda kullanılacak. Ayrıca takımdan ayrılmak istediklerini belirtirlerse de bu iki futbolcuya transferlerinde kolaylık sağlanacak.

Broja geçen sezon çapraz bağını kopması nedeniyle uzunca bir süre futboldan uzak kaldı. Bu sezon 6 maça çıkabilen genç santrfor, 1 gol ve 1 asistlik performansa imza attı. Chelsea'nin bir başka genç santforu Noni Madueke, bu sezon Chelsea ile 8 maça çıktı ve sadece 1 gol kaydedebildi.

Senin için hazırladığımız haberler