Beşiktaş başkanlık seçimini kaybetmişti ! Soyunma odasına girdi ve...

İsa Kethüda
08.05.2024 - 00:13 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 00:19

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 0-0'ın rövanşında MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Beşiktaş, finale yükseldi. Maç sonrası soyunma odasına giren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve son seçimdeki rakibi Serdal Adalı galibiyet primini açıkladı.

Beşiktaş başkanlık seçimini kaybetmişti ! Soyunma odasına girdi ve...

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Turu’nda Ankaragücü ile Beşiktaş arasında gerçekleşen eşleşmede ilk maç Ankaragücü’nün ev sahipliğinde oynandı. Siyah-Beyazlıların Ankara temsilcisine konuk olduğu mücadele golsüz eşitsizlikle sonuçlandı. Eşleşmenin ikinci maçında ise Beşikaş evinde ağırladığı Sarı-Lacivertlileri Ernest Muçi’nin 70. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti ve finale çıkmayı başardı. 

Galibiyet primi müjdesi 

Maç sonunda Başkan Hasan Arat ve son seçimdeki rakibi Serdal Adalı, final kutlaması yapıldığı esnada futbolculara 600 bin TL galibiyet primi vereceklerini açıkladılar.

Hasan Arat ve Serdal Adalı soyunma odasına indi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve son seçimdeki rakibi Serdal Adalı, Kara Kartalların kutlama yağtığı esnada oyuncuları tebrik etmek için soyunma odasına birlikte indiler.

Başkan oldu

Hasan Arat ve Serdal Adalı arasında 3 Aralık 2023 Pazar günü BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlık yarışı yaşandı. Genel kurul üyeleri Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için beyaz renkteki oy pusulalarını kullandı. 11 bin 785 üyenin katıldığı genel kurulda oyların 7271'ni alan Hasan Arat, Beşiktaş'ın 35. başkanı oldu. Serdal Adalı ise 4 bin 557 oy aldı. 

Üçüncü kez aday oldu

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde 11 bin 785 üyenin oy kullandığı genel kurulda oyların 7271'ni alarak Beşiktaş’ın 35. Başkanı olan Hasan Arat daha önce iki kere daha başkanlık seçiminde yarışmıştı. Arat 2000 ve 2002'de başkanlık yarışına girdi ve Serdar Bilgili'nin gerisinde kaldı .

Hedef kupayı kazanmak

Ligde Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oldukça gerisinde kalan ve Avrupa Konferans Ligi’nde gruplarda veda eden Beşiktaş’ta hedef Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak. Ligde ve Avrupa’da istediğini alamayan Siyah-Beyazlılar Ziraat Türkiye Kupasını kazanarak taraftarına moral vermek istiyor.

Rakip kim olacak?

Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası Final Turu’ndaki rakibi Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasında oynanacak yarı final maçından sonra belli olacak. Eşleşmenin ilk maçında evinde Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup eden Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda rakibine konuk olacak. Karşılaşma 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da A Spor ekranlanlarından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler