Beşiktaş evde siftah peşinde

01.11.2020 - 09:13 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 09:26

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçının muhtemel 11'lerini haberimizde bulabilirsiniz. Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde her iki takımın da maç kadrosu merak ediliyor. Öte yandan maçta hangi hakemin düdük çalacağı da belli oldu. Taraftarlar ise orta hakem ve VAR hakemi kim, gibi sorulara yanıt arıyor. Ayrıca iki takımın da eksikleri haberimizde. İşte karşılaşmada takımların 11'i ve hakem detayları...

Beşiktaş evde siftah peşinde

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Ligde oynadığı son maçta Denizlispor'u 3-2 geçen Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamak istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın da bu karşılaşmada eski takımına karşı mücadele edecek.

11'ler belli oldu

Beşiktaş'ta hangi oyuncular eksik?

Yeni Malatyaspor'da hangi oyuncular eksik?

Konuk ekip Yeni Malatyaspor'da ise Adem Büyük, Issam Chebake, Ertaç Özbir, Bülent Cevahir ve Murat Aksit, Beşiktaş'a karşı oynayamayacak.

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma 1 Kasım Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Maçın hakemi kim?

Kritik karşılaşmada düdük Atilla Karaoğlan olacak. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve İbrahim Bozbey yapacak.

VAR: Açıklanmadı.
AVAR: Açıklanmadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler