Beşiktaş'ta Hedef Roberto Pereyra ve Davy Klaassen | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
30.07.2023 - 08:46 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 12:54

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Udinese forması giyen Hedef Roberto Pereyra ve Ajax'ta oynayan Davy Klaassen'in peşinde. Detaylar.

Beşiktaş'ta Hedef Roberto Pereyra ve Davy Klaassen | Transfer Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında 3 Ağustos'ta Tirana ile Arnavutluk'ta karşılaşacak Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Beşiktaş'ta gündemdeki isimler Pereyra ve Klaassen


Son olarak Daniel Amartey ve Jean Onana ile sözleşme imzalayan siyah-beyazlı ekip, Udinese forması giyen Roberto Pereyra ve Ajax'ta oynayan Davy Klaassen için ısrarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ın Pereyra için yaptığı teklif belli oldu

Fanatik'te yer alan habere göre; İtalya Ligi Serie A’da Udinese ile sözleşmesi sona eren Roberto Pereyra, Beşiktaş’ın transfer gündemindeki isimlerden biriydi. 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna Siyah-Beyazlılar, 3 yıl için 2.1 milyon Euro’luk teklif sundu. İtalya’dan da bir hayli talibi olan Pereyra’yı Çizme’de en çok isteyen takımların başında Torino geliyor.

İlgini Çekebilir
Livakovic olmasa da yabancı kaleci!
Habere Git

Şenol Güneş, Pereyra'yı istiyor

Ancak Torino’nun teklifi, senelik 1.2 milyon Euro civarında. Kara Kartal, Arjantinli oyuncudan bir an önce kendilerine bir yanıt vermesini bekliyor. Pereyra’nın, hem orta sahada oyunun her iki yönünde hem de sağ tarafta kanat bek olarak görev yapabilmesi, Şenol Güneş’in onu istemesindeki en büyük nedenler arasında gösteriliyor.

Sports Digitale'de yer alan habere göre ise, Roberto Pererya’nın menajeri Federico Pastorello, Beşiktaş yönetimiyle yüz yüze görüşme yapmak için yarın İstanbul’da olacak.

Beşiktaş'ta Klaassen dosyası, yeniden açıldı

Yeni sezon öncesinde kadrosuna mutlaka iyi bir 10 numara katmak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın bu doğrultuda daha önce gündemine Davy Klaassen gelmişti. İlk başta yüksek maliyeti sebebiyle askıya alınan Klaassen dosyası, yeniden açıldı. Hollanda devi Ajax’ta forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek.

Senelik 4.5 milyon Euro maliyeti bulunan Hollandalı yıldızla Ajax’ın, yolları ayırmak istediği konuşuluyor. Kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Klaassen için Beşiktaş’ın, oyuncunun temsilcisiyle bir görüşme halinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Klaassen’in, yıllık ücretinde indirim yapması halinde Kartal, resmi girişimler için çalışmalarını hızlandıracak.

İlgini Çekebilir
El Clasico'da Barcelona, Real Madrid'e acımadı!
Habere Git

Beşiktaş, Ante Rebic için geri sayıma geçti

Öte yandan Beşiktaş, Milan forması giyen Ante Rebic için geri sayıma geçti. Hırvat kanat oyuncusu ve kulübü Milan'la her konuda anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, transferi resmen açıklamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın Rebic'e ödeyeceği ücret

29 yaşındaki yıldız için İtalyan kulübüyle 500 bin Euro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Rebic'e ise yıllık 2.5 milyon Euro ödeyecek.

Rebic, bugün İstanbul'a geliyor

Rebic, bugün saat 15.00'te İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Siyah-Beyazlılar'la resmi sözleşme imzalayacak. Son 4 yıldır Milan forması giyen Rebic, İtalyan ekibiyle 124 maça çıktı. Bu süreçte 29 gol atan deneyimli oyuncu, 14 kez de asist yaptı. Hırvatistan Milli Takımı'nın da forması giyen Rebic, sol kanatın yanı sıra forvet hattında da görev yapabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler