Beşiktaş-Konyaspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

Ali Bozkurt
20.02.2024 - 17:16 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 20:31

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş-Konyaspor VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Beşiktaş-Konyaspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Beşiktaş-Konyaspor maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında ağırladığı Tümosan Konyaspor'u 2-0 yendi. İlk devresinde gol sesi çıkmayan maçta Beşiktaş ikinci yarıya golle başladı. 49. dakikada Semih Kılıçsoy ile öne geçen Siyah beyazlılar 70. dakikada Cenk Tosun ile skoru 2-0'a taşıdı. Karşılaşma bu sonuçla noktalandı.

Bu maçta müsabaka hakemi, VAR müdahalesiyle monitöre gelmedi. Bu nedenle TFF'nin yayınladığı VAR kayıtları arasında Beşiktaş - Konyaspor maçına ait içerik yer almadı.

Beşiktaş- Konyaspor maçının hakemleri kimdi?

Müsabakayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetti. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Deniz Caner Özaral yaptı. Konyaspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi ise Erkan Engin olurken, AVAR hakemi ise Hakan Ceylan oldu.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler