Beşiktaş'a İki Yıldız Transfer! İtalyan Milli Takımının Yıldızı...

Burak Alaca
11.08.2023 - 20:44 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 21:19

Beşiktaş, CSKA Moskova'dan Bakhtiyar Zaynutdinov'un transferinde sona gelirken, Toronto FC'den Federico Bernardeschi için de harekete geçti.

Beşiktaş'a İki Yıldız Transfer! İtalyan Milli Takımının Yıldızı...

AJANSSPOR-HABER

Transferde ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye nazaran daha durağan bir dönem geçiren Beşiktaş önemli hamlelere imza atmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar bir mutlu transferde sona ulaşırken, önemli bir isim için de zemin yokladı.

Beşiktaş, CSKA'nın Kazak yıldızını bitirdi

Rus basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, Rusya Ligi'nin önemli ekiplerinden CSKA Moskova'nın formasını giyen 25 yaşındaki Kazak on numara Bakhtiyar Zaynutdinov'un transferi için anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlılar, Rus kulübünü 1.5 yılda ödenecek şekilde 4.5 milyon Euro'ya ikna etti. CSKA Moskova oyuncunun sonraki transferinden %15 pay alacak.

Beşiktaş için İstanbul'a geliyor

Bakhtiyar Zaynutdinov'un en geç hafta başında sağlık kontrollerinden geçip sonrasında resmi imzayı atmak için İstanbul'da olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Anlaşma tamamlandı! Beşiktaş için imzaya geliyor
Habere Git

Yabancı sayılmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz dönemde yaptığı "Kulüpler birinci fıkrada öngörülen A Takım Listesine yazılan Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmayan 14 futbolcuya ilaveten; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile de transfer ve tescil dönemleri içerisinde sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A Takım Listesine yazabilirler" açıklaması ile Türk kökenli devletlerden olan kadrodaki bir oyuncunun yabancı sayılmayacağını duyurmuştu.

Geçtiğimiz sezon 21 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon CSKA Moskova formasını 21 maçta terleten Kazak yıldız; 1 gol atarken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pasını verdi.

İtalyan yıldızın durumu soruldu

Di Marzio'nun haberine göre Beşiktaş, MLS ekiplerinden Toronto FC'nin formasını giyen 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Federico Bernardeschi için şartları sordu. İtalyan yıldız 2022'de Juvetus'tan Kanada ekibine transfer olarak herkesi şaşırtmıştı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Fatih Terim'i yakaladı
Habere Git

Juventus ve İtalya Milli Takımı ile yıldızlaştı

2017'de Fiorentina'dan 40 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer olan oyuncu burada 3 Serie A şampiyonluğu yaşarken, o dönem İtalyan Milli Takımı'nın değişmezi oldu. Başarılı yıldız Euro 2020'de Akdeniz ülkesinin şampiyonluk yaşayan kadrosunun önemli bir parçasıydı.

Senin için hazırladığımız haberler