Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlatıyor! Interli yıldız Kartal oluyor...

Orhan Gülek
25.11.2023 - 10:11 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 10:17

Beşiktaş'ta sezon başında transfer listesinin üst sıralarında yer alan yıldız oyuncun Davy Klaassen'in o dönem transferi gerçekleşmemişti. Bu kez ise menajerler vasıtasıyla tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'a önerildi.

Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlatıyor! Interli yıldız Kartal oluyor...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta milli ara dönüşü Samsunspor hazırlıkları devam ederken bir yandan da kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay kalacakmışçasına çalışıyor ve en kötü ayrılsa dahi yeni gelecek ekibe rapor sunmak istiyor.

Klaassen gündemde

Yaz transfer döneminde kadroya çok yönlü bir orta sahayı takviye etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, o dönem bonservisi Ajax'ın elinde bulunan Davy Klaassen ile iletişime geçmişti. Fakat dönemin şartları sebebiyle uygun bir anlaşma zemini bulamamıştı.

Klaassen, Çizme'de aradığını bulamadı

Klaassen, sonrasında ise bedelsiz olarak İtalya Serie A ekiplerinden İnter'in yolunu tuttu. Deneyimli orta saha oyuncusu, Çizme'de ise aradığını bulamadı. Bu sezon 9 maça çıkarken, yalnızca bir gol atabildi.

İrtibata geçilmesini istedi

Deneyimli orta saha oyuncusunun, Çizme'de aradığını bulamaması sonrası Siyah-Beyazlı kulübe, oyuncu için ilgisinin devam edip, etmediği soruldu. Fakat yönetim, 4 Aralık'ta gerçekleşecek olan seçim nedeniyle yeni oluşacak yönetim ile irtibata geçilmesini istedi. Kendine kulüp arayan 30 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş'tan gelecek yanıtı beklediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler