Beşiktaş'a Ghezzal müjdesi! Leicester...

30.03.2021 - 15:26 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 15:32

Leicester City'den sezon başından kiralanan Rachid Ghezzal için Beşiktaş'a müjdeli haber geldi. İngiliz kulüp, bu sezon en formda dönemini geçiren Ghezzal için, siyah beyazlı ekibe gerekli kolaylığı sağlayacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Ghezzal müjdesi! Leicester...

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Leicester City'den Beşiktaş'a kiralanan ve kariyerinin en fazla gol katkısı yaptığı sezonlarından birini geçiren Rachid Ghezzal için Beşiktaş’a, İngiltere'den müjdeli haber geldi. 

Süper Lig'de 13 asist ve 1 gol kaydederek toplamda 14 gol katkısına ulaşan Rachid Ghezzal, Leicester City'nin gelecek yıl planları arasından çıkarıldı.

Milliyet'in haberine göre önümüzdeki sezon için Marsilya’nın Fransız sağ kanadı Florian Thauvin’ı transfer etmeyi planlayan ve Ghezzal’ı Beşiktaş'a vermeye hazır olan Leicester City, gerekli kolaylığı sağlayacağı iddia ediliyor.

Milli takımda sakatlanmıştı

Geçtiğimiz günlerde ülkesi Cezayir'in Zambiya deplasmanında oynadığı Afrika Uluslar Kupası Elemeleri karşılaşmasında ilk yarının son dakikasında sakatlanan Ghezzal, ikinci yarıya çıkamadı. Cezayir'in ilk golünü atan ve ikinci golünde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Islam Slimani'ye asisti yapan Ghezzal, devre arasında yerini El Arbi Soudani'ye bıraktı. 

Sakatlık durumuyla ilgili konuşan Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz "Ghezzal ile şimdi konuştum. İyi olduğunu söyledi. Bileğinde şişlik ve morluk yokmuş kendisini iyi hissettiğini söyledi. Şu an uçağa biniyor, Cezayir’e dönüyorlar. Yarın kontrolden sonra daha net bilgi verecek. Şu an için endişelenecek bir durum yok." ifadelerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler