Beşiktaş'ın altın çocuğu Semih Kılıçsoy yine sahnede! ÖZET

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 21:32 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 22:00

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Kartal 2-0 kazandı. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

Beşiktaş'ın altın çocuğu Semih Kılıçsoy yine sahnede! ÖZET

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş karşılaşmayı Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun'un attığı gollerle 2-0 kazandı. İşte maça dair detaylar...

Semih Kılıçsoy devrede

Beşiktaş, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Kartal'da genç oyuncu Semih Kılıçsoy, takımını öne geçiren golü 49. dakikada attı. Rashica'nın içeriye ortasında uçarak kafa vuruşu yapan genç oyuncu topu ağlara yollayarak skoru 1-0 getirdi.

Cenk Tosun sahneye çıktı

Semih Kılıçsoy'un golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, 71. dakikada Cenk Tosun ile skoru 2-0 yaptı. Muçi'nin ceza alanı dışından şutu kaleciden döndü. Topu iyi takip eden Cenk Tosun ağları bularak skoru 2-0 yaptı.

Beşiktaş 2-0 kazandı

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda ise Kartal, attığı 2 golle maçı kazanmayı başardı.

Aboubakar ıslıklandı

Beşiktaş'ta son olarak 9 Aralık 2023'teki Fenerbahçe derbisinden sonra kadro dışı kalan Aboubakar, Konyaspor maçında Cenk Tosun'un yerine oyuna girdi. Golcü oyuncu oyuna girerken taraftardan tepki aldı. 

Salih Uçan'da ısıklandı

Ernest Muçi'nin yerine 86. dakikada oyuna giren Salih Uçan, oyuna girerken taraftar tarafından ıslıklandı. Taraftarlar Salih Uçan'ın ismi anons edilirken de yoğun tepkiler verdi.

Beşiktaş puanını 43 yaptı

Konyaspor'u kendi sahasında 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 4. sıraya yerleşti. Kartal, topladığı 43 puan ile Trabzonspor'la aynı rakama ulaştı. Üçüncü sırada olan Trabzonspor'un da 43 puanı bulunuyor.

Son 14 golün 10'na etki etti

Beşiktaş ile bu sezon 8. golünü atan Semih Kılıçsoy, Kartal'ın ligde attığı son 14 golün 10'na etki etti. Kılıçsoy bu sezon 8 gol atıp 2 asist yaptı.

Beşiktaş- Konyaspor yazılı maç özeti

2. dakikada Muçi’nin pasıyla sağ taraftan ceza sahasına giren Semih Kılıçsoy’un çaprazdan sert şutunda kaleci Slowik topu kornere çeldi.


23. dakikada Muçi’nin ceza sahası yayı önünden yaptığı sert şutta kaleci Slowik soluna uzanarak topu kontrol etti.


34. dakikada Rashica’nın ceza sahası dışı sol çaprazından yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.

49. dakikada Cenk Tosun’un ceza sahası içi sol çaprazından sert şutunda top savunmadan sekerek arka direğe açıldı. Arka direkte topu önünde bulan Semih Kılıçsoy’un vuruşunda kaleci Slowik meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. Ardından savunma topu kornere gönderdi.


49. dakikada sağdan paslaşarak kullanılan köşe vuruşunda Rashica, topu ceza sahasına ortaladı. Ön direkte hareketlenen Semih Kılıçsoy, kafasının ucuyla dokunarak topu ağlara yolladı. 1-0

64. dakikada Masuaku’nun sol kanattan ortasında top savunmanın müdahalesiyle ceza yayına açıldı. Ceza yayı üzerinde Al-Musrati’nin bekletmeden yaptığı vuruşta kaleci Slowik soluna yatarak topu kontrol etti.

71. dakikada Rashica’dan pası alan Muçi’nin ceza sahası içinden vuruşunda kaleci Slowik topu çıkardı. Pozisyonun devamında kaleciden seken topa hareketlenen Cenk Tosun, tek vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-0

Cenk Tosun, ligde 7 maç aranın ardından golle tanıştı

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, Konyaspor müsabakasında attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 5’e çıkardı. Cenk, ayrıca ligde 7 maç aranın ardından rakip fileleri sarsmış oldu. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller 49. dakikada Semih Kılıçsoy ve 71. dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Cenk, böylelikle 9 Ocak 2024 tarihinde Çaykur Rizespor müsabakasında attığı golün ardından 7 maçlık gol hasretini de bitirmiş oldu. Ligde Gaziantep FK, Antalyaspor, Samsunspor ve Çaykur Rizespor ağlarını 1’er kez sarsan tecrübeli futbolcu, Konyaspor karşısında bulduğu golle 5. kez gol sevinci yaşadı.

Semih Kılıçsoy, ligde 8. golünü attı

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların golleri 49. dakikada genç futbolcu Semih Kılıçsoy ve 71. dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Semih, attığı bu golle ligdeki gol sayısını 8’e yükseltti. Bu sezon Süper Lig’de 13 müsabakaya çıkan 18 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor ve Rizespor ağlarını 2’şer, Hatayspor, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük ve Konyaspor filelerini 1’er kez sarstı. Semih Kılıçsoy’un, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 1 golü bulunuyor.

Kartal, Fernando Santos ile 4 maçtır kaybetmiyor

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos yönetiminde çıktığı son 4 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Santos’un öğrencileri, bu süreçte Süper Lig’de Trabzonspor ve Konyaspor’u mağlup ederken, Kayserispor deplasmanından ise 1 puanla döndü. Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Antalyaspor’a karşı da üstünlük kurdu.

Beşiktaş, iç sahada Konyaspor’a mağlup olmuyor

Beşiktaş, Konyaspor’u konuk ettiği son 9 karşılaşmada rakibine boyun eğmedi. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, bu maçla birlikte yeşil-beyazlılara iç sahada oynadığı son 9 müsabakada galibiyet şansı tanımadı. Kartal, bu süreçte rakibini 7 kez eli boş gönderirken 2 kez de berabere kaldı.


Fernando Santos’un öğrencileri, Konyaspor ile 28 Şubat’ta Tüpraş Stadyumu’nda Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler