Beşiktaş'ta gidecek ve kalacak futbolcular belli oldu!

İsa Kethüda
07.04.2024 - 10:41 | Son Güncellenme: 07.04.2024 - 10:49

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta galip gelemeyen Beşiktaş'ta gelecek sezon takımda kalacak ve gidecek futbolcular netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta gidecek ve kalacak futbolcular belli oldu!

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada galip gelemeyen ve üçüncülük yarışında Trabzonspor'un 5 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta takımda kalacak ve gidecek futbolcular belli oldu. İşte detaylar..

Santos ve yabancı futbolcular yeniden tartışmaya açıldı

Milliyet'te yer alan habere göre; Kara Kartal’da Başakşehir beraberliğinin ardından Teknik Direktör Fernando Santos’un yanı sıra yabancı oyuncuların geleceği de yeniden tartışmaya açıldı. 

20 yabancı'dan 9'u kadroda tutulacak

Siyah-beyazlı ekibin kadrosunda kiralık gönderilen isimlerle birlikte tam 20 yabancı futbolcu bulunuyor. Bu oyunculardan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 

İlgini Çekebilir
Süper Kupa, Urfa'da sahibini buluyor! Galatasaray-Fenerbahçe...
Habere Git

Takımda kalacak yabancı futbolcular

Sözleşmeleri devam eden Colley, Gedson, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Muçi, Chamberlain ve Amir ile yerli statüsünde oynayan Bakhtiyor takımda kalacak.

4 futbolcunun durumu belli değil

Aboubakar, Muleka, Amartey ve ara transferde takıma katılan Svensson’un gelecekleri şu an için net değil. Bu oyuncuların durumu sezon sonu belli olacak.

İşte gidecek oyuncular

Kartal’da kadroda düşünülmeyen yabancılar da büyük ölçüde netleşti. Buna göre kiralık gönderilen Rosier, Onana, Montero ve Hasic’le yolların ayrılması planlanıyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Süper Kupa maçı öncesi Fenerbahçe'nin yol haritası belli oldu!
Habere Git

Hayal kırıklığı yaratan Rebic ve satın alma opsiyonuyla kiralanan Worrall gönderilecek. Sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kaldırılan Ghezzal takımdan ayrılacak.

Öte yandan Beşiktaş Futbol Takımı, hazırlık maçında dün İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-siyahlı takım, karşılaşmanın ilk yarısını Vorobjovas'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci devrede Enes Cinemre ve Cenk Tosun ile fileleri havalandıran Beşiktaş, müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler