Şenol Güneş, Valerien Ismael'i Geçti! Puan Ve Maç İstatistikleri

Ali Bozkurt
23.01.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 10:30

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in yerine takım başına gelen Şenol Güneş, Fransız antrenörü puan, galibiyet ve ortalama olarak solladı. Detaylar...

Şenol Güneş, Valerien Ismael'i Geçti! Puan Ve Maç İstatistikleri

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırdıktan sonra eski teknik direktörü Şenol Güneş'i takımın başına getiren Beşiktaş'ta galibiyet ortalamaları belli oldu. Güneş, Fransız teknik adamı solladı. Detaylar...

Valerien Ismael'den 8 galibiyet

Sergen Yalçın'ın görevden ayrılması sonrası takımın başına geçen Önder Karaveli'nin yerine geçen Fransız teknik adam  Valerien Ismael, Siyah-Beyazlı ekiple geçen sezon 8 karşılaşmada görev aldı. Ismael, 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Maç başı puan ortalamasında ise 1.63'lük oranı tutturdu. Bu sezon başında ise 10 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 5 galibiyet 3 beraberlik alırken 2 mağlubiyet aldı. 

Valerien Ismael'in ortalaması belli oldu

Bu sezon iki mağlubiyet alan Valerien Ismael, Beşiktaş ile 1.80'lik maç başı puan ortamalasına ulaştı.  Beşiktaş'ta geçen sezon dahil ortalaması ise 1.72 oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın admini ofsayta düştü!
Habere Git

Şenol Güneş, fark attı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, yerine geldiği Fransız teknik adam Valerien Ismael'e fark attı. Güneş,  çıktığı 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 2.29 puan ortalaması tutturdu.

İlk kez galibiyet serisi yakalandı

Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinden sonra siyah-beyazlılar, bu sezon ilk kez dört maçlık galibiyet serisi yakalamayı başardı. Şenol Güneş'in başında olduğu Beşiktaş bu süreçte 14 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

Kupa dahil olunca 2.20

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası eklendiği zaman Siyah-Beyazlılarla bu sezon 10 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 7 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Tecrübeli teknik adamın maç başı ortalaması ise 2.20 olarak belirlendi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş kendi Ferdi Kadıoğlu'sunu buldu"
Habere Git

Puan ortalamasında fark açıldı

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başına geçikten sonra Fransız teknik adam Valerien Ismael'e üstünlük kurmayı başardı. Güneş, Ismael'e de puan ortalamasında 2.29'a 1.71 ile üstünlük kurdu.

Liderle puan farkı açıldı

Beşiktaş'ta Valerien Ismael, ligin 11. haftasında Hatayspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra takımın başından ayrıldı. Fransız teknik adam takımını Güneş'e devir ettiğinde liderlik koltuğunda 23 puanla Fenerbahçe oturuyordu. Beşiktaş ise 19 puan ile 4. sırada yer alıyordu. Liderle olan 4 puan farkı yanı sıra 8. sırada yer alan Galatasaray'a 1 puan fark atılmıştı.

Sıralama aynı ama fark açıldı

Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden sonra Beşiktaş'ta lider ile olan puan farkı açılmaya devam etti. Güneşli Beşiktaş, 4. sırada kalmaya devam ederken 1 puan fark attıkları Galatasaray'dan 10 puan fark yedi. Güncel olarak Süper Lig'in 20. haftasında liderliğini sürdüren Galatasaray, 45 puanla zirvede yer alırken Beşiktaş ise 35 puanla 4. sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler