Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi!

İsa Kethüda
14.02.2024 - 18:16 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 18:30

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen ve sakatlığını atlatan Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar takımla çalışmalara başladı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Tümosan Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman 1 saat 15 dakika sürdü

Kulüpten yapılan açıklamada, "Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Direktörümüz Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti.

Isınma çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışmasının ardından yapılan taktiksel çift kale maçla sonra erdi.

İlgini Çekebilir
Saran Medya yayın ihalesinde öne geçti! Kulüpler beIN'i istemiyor
Habere Git

Beşiktaşımız, Tümosan Konyaspor maçının hazırlıklarına, yarın (15 Şubat) saat 11.30’da ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Aboubakar takımla çalışmalara başladı

Öte yandan Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Vincent Aboubakar da takımla çalışmalara başladı. 

Forma bekliyor

Teknik direktör Fernando Santos'un görev vermesi halinde Kamerunlu futbolcunun TÜMOSAN Konyaspor karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Szymanski için resmi transfer açıklaması: "Temas halindeyiz"
Habere Git

Kadro dışı bırakılmıştı

Bilindiği üzere 32 yaşındaki futbolcu, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı kadro dışı bırakılmıştı.

22 maç kaçırdı

Ayrıca Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna da dahil edilmişti. Yıldız oyuncu milli takım, sakatlığı ve kadro dışı nedeniyle bu sezon toplamda 22 karşılaşmada forma giyemedi.

Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman?

Ligde 40 puanla 4. sırada yer alan Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında 19 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Konyaspor ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler