Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gerçekleri! Transfer yüzde 50 yüklendi

Cüneyt Muharremoğlu
13.01.2023 - 15:40 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 15:55

Wout Weghorst'un gitmesinden sonra forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gözü eski oyuncusu Vincent Aboubakar'da. Transfer için Al Nassr'ın kararı bekleniyor.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gerçekleri! Transfer yüzde 50 yüklendi

AJANSSPOR HABER ÖZEL

Şenol Güneş yönetiminde yarın ilk yarının son maçında Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bir yandan trnsfer çalışmalarına devam ediyor. Wout Weghorst'un Manchester United'a transfer olmasından sonra öncelik forvet transferine verilmiş durumda.

Öncelikli hedef Aboubakar

Siyah beyazlıların öncelikli hedefi ise Al Nassr forması giyen eski futbolcuları Vincent Aboubakar. Şenol Güneş ve Sergen Yalçın yönetiminde Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşayan oyuncunun forvetteki sıkıntıyı bitireceği öngörülüyor. Siyah beyazlıların Fransızca konuşan oyuncuları da Aboubakar'ın dönmesini çok istiyor.

Aboubakar'ın transfer olma şansı yüzde 50

Ajansspor'un aldığı bilgiye göre transferin gerçekleşme olasılığı yüzde 50. Beşiktaş cephesi, Weghorst'tan gelen 3 milyon Euro'nın büyük bir kısmını Kamerunlu futbolcu için kullanmayı düşünüyor. Weghorst gibi 2 milyon 850 bin Euro teklif edilecek 30 yaşındaki futbolcunun daha önce tartışma yaratan sakatlığını tamamen atlattığı belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ters köşe: Rus oyuncu ile görüştü
Habere Git

Aboubakar'ın kararı ne olacak?

Vincent Aboubakar'ın da Beşiktaş formasıyla tekrar sahaya çıkmaya olumlu bakacağı düşünülüyor. Porto'da oynarken Aboubakar Beşiktaş tribünlerine 3'lü çektirmişti. Taraftar sevgisi nedeniyle oyuncunun Arabistan takımı Al Nassr'dan ayrılması durumunda önceliği Beşiktaş'a vereceği öngörülüyor.

Aboubakar yıllık 6 milyon Euro kazanıyor

2021 yazında Vincent Aboubakar, Arabistan ekibi Al Nassr ile  3 yıllığına 18 milyon Euro'ya imza attı. Oyuncu yıllık 6 milyon Euro kazanıyor. 

Aboubakar'ın değil Al Nassr'ın kararı önemli

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo transferi sonrası Al Nassr, Aboubakar ile yollarını yarımak istiyor. Ancak Kamerunlu futbolcu sözleşme feshi için tüm hakedişlerinin verilmesini talep ediyor. Arabistan kulübü ise buna yanaşmıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta beklenen ayrılık gerçekleşti! Sözleşmesi feshedildi...
Habere Git

Al Nassr bir yabancısını gönderecek

Al Nassr, Ronaldo için yabancı kontenjanında boşluk açmak için diğer oyuncularlara da görüşmesini sürdürüyor. Arabistan kulübünün Aboubakar dışındaki yabancı futbolcuları yabancıları şöyle: David Ospina, Alvaro Gonzalez, Ghislain Konan, Luis Gustavo, Pity Martinez, Talisca, Jaloliddin Masharipov. Bu isimlerden birisiyle vedalaşılacak.

Karar 2 gün içinde verilecek! Aboubakar yarın maça çıkabilir

Arabistan'da 8 yabancı hakkı bulunuyor. Al Nassr'ın Ronaldo için hangi yabancı futbolcuyla yollarını ayıracağı  2 gün içinde netlik kazanacak. Ligde 1. sırada bulunan Al Nassr yarın ikinci sıradaki Al-Shabbab ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta kadroda bulunmayan Aboubakar'ın bu önemli maçta oynayabileceği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler