Beşiktaş'tan flaş hamle! Borussia Dortmund'tan Marco Reus listede

Akın Ungan
04.05.2024 - 11:05 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 11:15

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş harekete geçti. Hasan Arat yönetimi, Bundesliga devi Borussia Dortmund'un efsanesi Marco Reus'u listesine aldı.

Beşiktaş'tan flaş hamle! Borussia Dortmund'tan Marco Reus listede

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan, Avrupa'da ise beklediği performansı veremeyen Beşiktaş kötü bir sezonu geride bırakmak üzere. Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefine devam eden Kara Kartal, gelecek sezonun planlamasına başladı.

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Hasan Arat yönetimi transfer çalışmalarına da hız verdi. İki yıldız isim Beşiktaş'ın gündemine geldi.

Dortmund efsanesi Reus Beşiktaş'ın radarında

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş, Bundesliga devi Borussia Dortmund'tan ayrılması beklenen Marco Reus'u transfer listesine aldı. Siyah-Beyazlılar'ın, Dortmund efsanesi Reus ile görüşmeleri hızlandırarak Alman yıldızı kadrosuna katmaya çalışacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ı çıldırtan teklif: "Beni nasıl onunla kıyaslarsınız"
Habere Git

Listedeki diğer isim Hummels

Hasan Arat yönetimi, Borussia Dortmund'tan Marco Reus'un yanı sıra Mats Hummels'i de listesine ekledi. Haberde, Siyah-Beyazlılar'ın tecrübeli stoperle de ilgilendiği belirtildi.

Reus'un bu sezonki performansı

Bu sezon Dortmund formasıyla 37 karşılaşmada görev alan Marco Reus 1988 dakika sahada kaldı. 7 kez rakip fileleri havalandıran 34 yaşındaki yıldız on numara, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Hummels'in bu sezonki performansı

Borussia Dortmund'ta bu sezon 37 maça çıkan Mats Hummels, 2661 dakika süre aldı. 3 gol sevinci yaşayan 35 yaşındaki oyuncu 1 de asist kaydetti. Tecrübeli stoper 6 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler